Gök-ay Ticaret Elektronik Pazarlama


Büklüm Sok No 22 /20 Çankaya

Telefon1: 0312 419 38 31

Telefon2:

Fax: 0312 419 38 81

Web: www.gok-ay.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gök-Ay, İnşaat,Doğalgaz Ekipmanları ve Hijyenik ürünler alaninda pazarlama faaliyeti göstermekte olan,genç, yenilikçi, modern ve kusursuz müşteri memnuniyetini ilke edinmiş bir firmadır.

Amacımız, kaliteden hiçbir zaman ödün vermeyen kalite anlayışı önceliğinde, teknik kapasite ve güçlü teknik kadrosu ile, teknolojiyi yakından takip ederek isteklerinize anında cevap verebilmek, sorunsuz, güvenli, huzurlu ve ekonomik ürünleri sizlere sağlamaktır.

Satış ve satış sonrası en iyi hizmet için var gücümüzle çalışmak, %100 müşteri memnuniyetini sağlayarak, kalıcı, güvenilir ve aranan bir firma olma yolundaki hedefimize ulaşmaktır.

Misyonumuz;
Araştırma - Geliştirme faaliyetlerimizle müşterilerimizin farklı talep ve ihtiyaçlarına uygun, kaliteli ve ekonomik ürünler oluşturmak ve bu ürünleri güvenilir servis garantisiyle müşterilerine ulaştırmak.

Vizyonumuz;
Yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri takip ederek ürün ve satış sonrası hizmet kalitemizi sürekli artırmaktır. Ayrıca, yeni ürünlerimiz ile müşterilerimizin isteklerine en uygun çözümleri sağlamaktır.


Ürün ve Hizmetler


Gasco 700R
TEKNİK ÖZELLİKLER BESLEME: 220 Vac / Fişli ceryan kablosu ALARM EŞİĞİ: 8720 ppm NG / 3750ppm LPG RÖLE ÇIKIŞI: 220 V 5Amp. Kuru kontak C/NO/NC FONKSİYON: Alarm eşiğindeki kaçak halinde kırmızı led / buzzer ile duyulur görülür uyarı ve harici kontrol elemanları için röle çıkışı BOYUTLAR: 120X70X45 mm
POR RDZ BI
“POR RDZ BI” ; ucundaki sensör yardımıyla, düşük yoğunluktaki hidrokarbonları ve borulardan gaz sızıntılarını hisseden harici bir metal hortumu bulunan dijital bir gaz dedektörüdür. Bu aygıt metan (CH4) ya da (propan ve bütan’ın bir karışımı olan) LPG’yi hissedebilir. Fakat genellikle bütün hidrokarbon türlerinde etkilidir.Ölçülen gaz yoğunluğu,hem 4 haneli LCD ekranda hem de 0’dan 100’e kadar olan scalada görülür. Alkali veya şarj edilebilir pillerle ya da herhangi bir 12 v
İnşaat Gaz Alarm Yangın Güvenlik Sistemleri ve Doğalgaz Ekipmanları

#lpg dedektörü gaz alarm cihazları #CO dedektörü yangın güvenlik sistemleri #Gasco 700 r Tecnocontrol #SE 153 MN SE 155 M #


Benzer Firmalar