Mavi Ay kum Boyama


Kılıçarslan mahallesi tabakhane sokak no:26 Kaleiçi

Telefon1: 2422470056

Telefon2: 2422478654

Fax: 2422476373

Web: maviay.maviani.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Antalya’da 2004 yılının yaz sezonundan beri bir çok otelde, anaokullarında ve AVM ‘lerde faaliyette bulunan şirketimiz ( Mavi ay Kum boyama ve el sanatları ) , çocuklara yönelik olarak uygulanmakta olan kum boyama ve el sanatları aktivitesini işletmenizde olan alışveriş merkezi ile de sürdürmek istemektedir.

Uzun yıllardan beri dünyanın bir çok ülkesinde uygulanmakta olan kum boyama sanatını son dört yıldır Türkiye’de yerli ve yabancı çocukların da hizmetine sunuyoruz.Bu çok özel uygulama sayesinde çocukların zihinsel ve bedensel gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Özellikle 03-12 yaş arası çocukların hayal gücünün renklere yansıtılması olan gelişen kum boyama sanatı , dünyanın bir çok yerinde eğitimciler ve aileler tarafından da tercih edilmektedir.

Uzak doğuda özel bir madenden elde edilmekte olan kum, 12 farklı renkte olup firmamız tarafından direkt olarak ithal edilmektedir. Ayrıca çevreye ve çocuklara herhangi bir zararı yoktur ve tüm sağlık testlerinden geçirilmiş olup , uluslararası sağlık standartlarına uygunluk sertifikasına (CE) sahiptir.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız Türkiye genelinde kum boyama ve balon stantlarının kurulumu ve kum boyama kartı ile balon satışlarının toptancılığını yapmaktadır.

#kum boyama kum boyama kartı #stant balon #folyo balon latex balon #aktivite eğlence #animasyon çocuk


Benzer Firmalar