Anasayfa » Parfümeri ve kozmetik » Kimya ve Yan Sanayi » BALIKESİR Parfümeri ve kozmetik » WANDELL NATUREL (bitkisel) COSMETİCS

WANDELL NATUREL (bitkisel) COSMETİCS


BANDIRMA

Telefon1: 0.266.7131516

Telefon2: 0.555.9971792

Fax:

Web: www.wandell.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

WANDELL NATUREL (bitkisel) COSMETİCS
www.wandell.com.tr
Balıkesir bandırma bölge satış sorumlusu
0.266.7131516 --0.555.9971792
wandell_wonder@hotmail.com
İŞMİ ARIYORSUNUZ. ÇALISMAKMI İSTİYORSUNUZ. BİZİMLE ÇALISMAK İSTERMİSİNİZ.?? KENDİ İŞİNİZİ YAPARKEN HEM SİZ PARA KAZANIN HEMDE ÇEVRENİZE PARA KAZANDIRIN. BÖLGE SATIS SORUMLUMUZ İLE İRTİBATA GEÇİNİZ.

TÜRKİYE de daha çok yeni bir yapılanmayla piyasaya giren WANDELL NATUREL (bitkisel) COSMETİCS , isminden de anlaşılacağı gibi DEĞİSİM sinyalleri çağrıştırmaktadır. Wandell Kelimesi amanca da Değişim anlamına gelmektedir. Bizde bu isimden yola çıkarak tüm çalışanlarımızı özelikle bayanlarımızı değiştirmeye odaklanmış durumdayız.
Yola çıkış amacımız, renkli kozmetik ve eğlenceli kozmetikten ziyade DERMO KOZMETİK (iyileştirici ve tedavi edici etkilere sahip) ürünlerdir.
Türkiye nin her il ve ilçesinde bu işi yapabilme imkanı sunuyoruz.hem siz para kazanacaksınız hemde başkalarının para kazanmasını sağlayacaksınız.

WANDELL ürünlerinde kullanılan droglar, ekstreler ve diğer bitkisel bileşenler; Avrupa Farmakopesine ve Uluslararası Monograflara uygun şekilde seçilir.

WANDELL ürünleri uluslararası standartlara uygundur, steril ve sağlıklıdır.

• WANDELL, üretimden yeni çıkmış, raf ömrü olmayan taze hammaddeler maksimum etkinlik gösteren ürünler sunar

Wandell kozmetik ürünleri sizlere kusursuz güzelliği yakalamanızda ve kişisel bakımınızda sağlıklı ve muhteşem deneyimler yaşatır.


Ürün ve Hizmetler


WANDELL NATUREL(bitkisel) COSMETİCS ürünleri
WANDELL NATUREL (bitkisel) kozmetik www.wandell.com.tr Balıkesir bandırma bölge satış sorumlusu 0.266.7131516 --0.555.9971792 wandell_wonder@hotmail.com İŞMİ ARIYORSUNUZ. ÇALISMAKMI İSTİYORSUNUZ. BİZİMLE ÇALISMAK İSTERMİSİNİZ.?? KENDİ İŞİNİZİ YAPARKEN HEM SİZ PARA KAZANIN HEMDE ÇEVRENİZE PARA KAZANDIRIN. BÖLGE SATIS SORUMLUMUZ İLE İRTİBATA GEÇİNİZ. TÜRKİYE de daha çok yeni bir yapılanmayla piyasaya giren WANDELL NATUREL (bitkisel) COSMETİCS , isminden de anlaşılacağı gibi DEĞİSİM sinya
naturel, kozmetik, wandell, wandell kozmetik, ruj, krem, losyon, parfüm, deodorant, makyaj seti, losyon, vucüt losyonu, saç kremi, krem, kremler, el bezleri, takı, hertürlü losyon, parfüm,

#krem,losyon,parfüm,deodonart,balıkesir,bandırma #el bezleri, kremler, ruj, far, # # #


Benzer Firmalar