Mert Etüt Eğitim Merkezi


Bağdat Caddesi Tipi Çıkmazı Sok. No:1/22 Altıntepe-Maltepe / İSTANBUL

Telefon1: 0216 388 82 34

Telefon2:

Fax: 0216 366 28 19

Web: www.mertetut.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bizi ziyaret edin
Size kahve ikram edelim.
Yakından tanıyın ki; İlköğretimde etkili öğretmeyi ve öğrenmeyi hedef aldığımızı, çocuklarınızı en iyi düzeye getirmeyi amaçladığımızı görün.


___En iyiyi hedef aldık. kendini geliştiren, genç ve dinamik genel kültür, alan bilgisi, öğretmenlik mesleği bakımından yeterli ve değişime açık uzman kadrosunu öğrencilerimizle buluşturduk.

___İlköğretimin tüm eğitim seviyelerini,tüm ders konularını merkezimizin uzman kadrosuyla en iyi öğreten ve yetiştiren olduğumuzu iddia ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

1-) Etüt Merkezimize okuldan gelen çocuklar için saat 15:00 ile 15:30 arasında açık büfe kahvaltı verilmektedir.

2-) Tüm Öğrencilerin okul ödevleri eksiksiz yaptırılacak

Bütün öğrencilere araştırma ve performans ödevleri için yardımcı olacak özel bir öğretmen görevlendirilecek, internette bu ödevleri bulma yöntemleri öğretilip gerekli olan bilgisayar çıktıları temin edilecektir.

3-) Her Öğrenciye İnternet okulumuza bağlanıp soru çözmeleri için ücretsiz şifreler ve kitapcıklar verilecek buradaki çözdükleri sorular kontrol edilecektir.

4-) Her Öğrenciye haftada 2 gün bilgisayarlı interaktif eğitim verilecektir. Burada ğrenciler intenet okulumuza bağlanıp yüzlerce soru çözdürülecek.

5-) Bir Yıl boyunca 6 adet sınav yapılacak ve bu sınavda öğrencilerin gelişimi gözlenecek başarısız oldukları konular tespit edilerek ya 2-3 kişilik gruplar halinde yada birebir çalıştırılarak öğrenmeleri sağlanacaktır.

6-) Öğrencilerin tamamına satranç öğretilecek, turnuvalar düzenlenecek. Böylece düşünerek hareket etme ve çeşitli soruları çözmede taktik geliştirme becerileri artacak ve daha sosyal olacaklardır.

7-) Etüt Merkezimizde tamamıyla okul müfredatına paralel gidilecek, okulda gördükleri konuların 1 veya 2 hafta önünde ders işlenecek, böylece öğrencinin
okulda derslere katılımı artacak ve derslerden de zevk alması sağlanacak.

8-) Etüt merkezimiz bir dershane gibi sadece ders işlenen yer değil aynı zamanda bir eğlence merkezi olacaktır. Her öğrenci her gün 1 ders saati arkadaşlarıyla satranç veya bilgisayar oynayacak. Böylece hem eğlenecek hem de eğlenirken öğrenecek.

9-) Etüt Merkezimizde 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri için hafta sonu 8-12 kişilik sınıflarda dört ayrı dersten ( Matematik, Fen, Türkçe, İngilizce ) kursları verilecektir. Her dersin kursu 2 ders saati olacaktır. Burada öğrencilere konu anlatılacak. Hafta içinde Etüt Merkezimize devam eden öğrencilere çeşitli testler çözdürtülecek konuları kavramaları sağlanacaktır.

10-) Etüt Merkezimizde her 5 öğrenciye bir öğretmen düşecek şekilde kadro oluşturulmuştur. Böylece öğrenciler istedikleri an öğretmenleriyle birebir çalışma şansını bulacaklardır.

11-) Etüte devam eden 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin Cumartesi günü kurslara devam etmeleri zorunludur. Çünkü burada öğrencilere okulda işledikleri veya işleyecekleri konular anlatılacaktır. Öğle tatilinde öğrencilere etüt merkezimiz tarafından ücretsiz kahvaltı ve çeşitli sütler veya meyva suları ikram edilecektir..

12-) Etüt Merkezimize öğrenciler çeşitli şekillerde kayıt olabilirler . Bu programlar sizlere anlatılacaktır.

13-) Öğrencilere istenildiği takdirde birebir Özel Ders programı uygulanır.

# # # # #


Benzer Firmalar