PROTEK VIP GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ


MEHTERÇEŞME MAH.CUMHURİYET CAD.BEY CENTER APT.NO:16 K:.2 D:12 ESENYURT

Telefon1: 0212 853 62 10

Telefon2: 0212 853 62 50

Fax: 0212 853 54 09

Web: www.protekvip.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:12 | Memur:2 | İşçi:86
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

PROTEK VIP Yönetim uzman kadrosu ,Yurt içi ve Yurt dışında bir çok yerli ve uluslararası işletmenin güvenlik danışmanlığını yürütmekte olan profesyonel bir kadrodan meydana gelen bir kuruluştur.



Şirket kurucusu; ABD ve İngiltere’de koruma ve güvenlik konularında Smith & Wesson, Hekler & Koch, Asis , British Safety Council kurumlarında eğitim görmüştür.

Şu anda bu kurumlar ile sürekli, güncel bilgi ve teknoloji transferini sağlayarak hizmet verdiği iş ortakları ile firma bünyesinde çalışan personelinin güvenlik konusunda gelişimini desteklemektedir.

Kuruluşumuzda üst düzey güvenlik uzmanları,TSK mensubları ile Emniyet teşkilatı mensubları bulunmakta olup güvenlik sektörüne büyük bir dinamizim yaratılarak hizmet verilmektedir.

Bugün Türkiyenin önde gelen yerli , yabancı, kişi ve kuruluşlarına hizmet veren firmamız , Türkiyede en büyük ve prestijli işletmelerin Safety&Security danışmanlığı ve fiziki güvenlik hizmetini de başarılı bir şekilde yürütmektedir.


Seçkin müşteri portföyü ile özel güvenlik sektöründe emin adımlar ile yürümekte ve tüm müşterilerimize


Ürün ve Hizmetler


Avrupa ve gelişmiş ülkeler ile bütünleşme gayretlerinin devam ettiği ülkemizde bu ülkelerde olduğu gibi hizmetlerin uzman kuruluşlardan temin edilmesi yolu tercih edilmektedir.Bu tercihin ana nedenleri bildiğiniz gibi ; personel maliyetlerinin azaltılması , ihtiyacın uzmanından en kaliteli ve size en uygun fiyata temin edilmesi, özel güvenlik sektörünün en tecrübeli ve profesyonel kadrosundan hızlı servis imkanları alarak özetlenebilir.

Sizlere dinamik ve profesyonel bir ekibin enerjisi ile uluslar arası deneyimin pekiştiği bir hizmet anlayışını tanıtmaktan mutluluk ve gurur duymaktayız.

PROTEK VIP güvenlik ‘in sunduğu özel güvenlik ve koruma hizmeti , kuruluşlarda yapılan inceleme sonucu özel olarak hazırlanan “Risk Analiz Raporu ‘ na “ dayanır.

PROTEK VIP güvenlik uluslar arası KNOW HOW tecrübe ve bilgisi ile en son yenilikleri kuruluşunuzun yapısına göre entegrasyonu sağlayarak hizmet vermektedir.

a.Hizmet sektöründe ; Güvenlik fizibilitesi , Uygulama, Eğitim, Denetim, Danışmanlık ve Fiziki güvenlik hizmetleri .
b.Sanayi Sektöründe; Elektronik güvenlik sistemlerinin fizibilite, satış, montaj ve bakımı (cctv, yangın ihbar, hırsız ihbar, güvenlik devriye, personel kontrol, Access, tesis güvenlik, biometrik tanıma, telsiz sistemleri, el ve kapı detektörleri vb, )
konularında faaliyette bulunmaktadır.

# # # # #


Benzer Firmalar