NET TELSİZ


ATA CAD.DURU PLAZA D:74BALÇOVA

Telefon1: 02322592242

Telefon2:

Fax: 02322594272

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


NET TELSİZ olarak; Haberleşme alanında Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen Kurum ve Kuruluşlarının; sağlamlık, ergonomik yapı ve kullanım kolaylığı kanıtlanmış, konularında en ileri teknoloji ile tasarım ve imalat yapan lider markalarının EGE BÖLGE temsilciliğini firmamız bünyesinde bulundurmaktayız.
NET TELSİZ olarak; 15 yıllık iş tecrübemiz, deneyimli ve uzman kadromuzla, siz kullanıcıların mevcut telsiz sistemini inceleyip, ihtiyaçlarını tespit ederek ve bu ihtiyaçlara yönelik teknolojik araştırmaları yaparak sonuçlarını kullanıcının incelemesine sunmakta ve projelendirmekteyiz.


NET TELSİZ olarak ;

• Telsiz haberleşmesi,
• Kablosuz anons seslendirme sistemleri ,
• Teknik danışmanlık,
• Her marka telsiz ve anons sistemlerinin yedek parçaları temini,
• Satış ve satış sonrası bakım-onarım hizmetleri,

bilgi çağının tüm yeniliklerini takip eden hızlı ve ekonomik çözümler sunan bizler, sizlerle tanışmak ve çalışmalarınızda yardımcı olmaktan onur ve mutluluk duyacağımızı belirtir, işlerinizde başarılar dileriz.

Saygılarımızla,
SATIŞ BAYİLİKLERİMİZ
MOTOROLA Tetra Sayısal profesyonel telsiz ve telsiz alt yapı sistemleri
İCOM (%100 japon) profesyonel telsiz ve telsiz alt yapı sistemleri
KİRİSUN Profesyonel telsiz ve telsiz alt yapı sistemleri
UNİMO Tetra Sayısal profesyonel telsiz ve telsiz alt yapı sistemleri
DAMM Sayısal Trunk Telsiz Sistemleri
TETRAFLEX Analog telsiz sisteminden sayısala geçiş yolu
ORİENT Kablosuz anons ve seslendirme


Ürün ve Hizmetler


EKO ENERJİ ELEKTRİK HARCAMASINA TASARRUF CİHAZI
YÜKSEK ELEKTRİK FATURALARINA SON!!! * Garanti belgeli, * 15 Gün içinde para iadesi, * 2 Yıl birebir değişim garantili, * Faydalı model, * patent belgeli, * Marka tescil belgeli, * %100 TÜRK MALI EKO ENERJİ Tesisat üzerinden çekilen akımın frekansını düzenler, kayıpları engelleyerek faturanızdan %30 ile %45 arasında TASARRUF sağlar. ÇİN MALI TAKLİTLERİNEN SAKININIZ!!!!!! * Kurulumu çok kolaydır, * Doğrudan prize takılır, * 10 Yıl kullanım ömrü vardır, FAYDALI OLDUĞU YERLER * F
SATIŞ BAYİLİKLERİMİZİCOM (%100 japon) profesyoneltelsiz ve telsiz alt yapı sistemleri KİRİSUN Profesyonel telsiz ve telsiz alt yapı sistemleri UNİMO Tetra Sayısal profesyonel telsiz ve telsiz alt yapı sistemleri DAMM Sayısal Trunk Telsiz SistemleriTETRAFLEX Analog telsiz sisteminden sayısala geçiş yoluORİENT Kablosuz anons ve seslendirme BAKIM ONARIM VE YEDEK PARÇA TEMİNİ YAESU , VERTEX STANDARD , İCOM , KİRİSUN , UNİMO , DAMM , MOTOROLA , ASELSAN , KENWOOD

#TELSİZ,ANONS #TEKNOLOJİ,ANTEN #RÖLE,HABERLEŞME #KONTROL,BAKIM ONARIM #BATARYA,CCTV


Benzer Firmalar