TibbiyelileR.Net


TibbiyelileR.Net

Telefon1: 05453367486

Telefon2:

Fax: admin@tibbiyeliler.net

Web: www.tibbiyeliler.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TibbiyelileR.Net sitesi 9 Mart günü domain ve hosting paketinden oluşan tarifeyi almış ve 14 Mart 2009 tarihinde yani TIP BAYRAMI gecesinde açılmıştır.

Tibbiyeler.Net Yeditepe Üniversitesi Tıp öğrencileri tarafından kurulup tüm sağlık bölümlerine hitap etmektedir.Bu sağlık bölümleri arasında birçok bölüm vardır.Site sadece Türkiye`ye değil sitedeki yabancı üyelerden de anlaşılabileceği üzere Dünya`nın diğer ülkelerine de yayılmıştır ve daha da yayılmayı hedeflemektedir. Üyelik sistemi mevcuttur.Aktivasyon maili gönderildikten sonra üyeliğiniz geçerli olmaktadır.Üyelikler ücretsizdir.Genel site içeriği ve paylaşımlar üyelere özeldir.

Sitedeki amacımız her türlü kişisel ve kurumsal telif haklarına saygı duyarak ve uyarak internet ortamına açmak ve bu paylaşımlardan tüm üyelerimizin yararlanmasını sağlamaktır.


Ürün ve Hizmetler

Tıp eczacı diş tanı tedavi ambulans hasta hastane göz kulak burun boğaz kalp böbrek organ nakli paylaşım hayat ders çalışmak öss lgs doktor hemşire profesor doçent tus usmle sınav kaygı stres düzgün site rapor lazer epilasyon beyin spinal kord derece damar sinir kozmetik saç ekimi tüp bebek

# # # # #


Benzer Firmalar