Şule Giysi Tasarım


GAZCILAR

Telefon1: 5333301070

Telefon2:

Fax: yok

Web: www.sulegiysikalibitasarim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:2 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bir Hayali Gerceklestirmek..
Sule Giysi, bilginin emege donustugu bir projedir; Buyuk bir ihtiyaca cevap verebilme ilkesi ile dogan Sule Giysi yillarin birikimiyle sizlere hizmet edebilmenin heyecani dogrultusunda yolunda ilerliyor.

Bu heyecan dunyada bir hizmetin hayata gecirilmesini sagladi ve Sule Giysi projesiyle ortaya cikti. Yolculugunun ilk ve koklu adimlarini atan Sule Giysi moda Tasarim&Kalip ihtiyaclarinizi karsilayacak olan bir uygulamayi baslatarak Turkiye’deki kisisel ve kitlesel moda ureticilerine bambaska bir platform olarak hizmet vermeye basladi.

Simdi sizi de bu projenin bir parcasi olmaya davet ediyoruz.

Neden Variz?

Sule Giysi, bir tekstil ulkesi olan Turkiye’nin tekstil konusundaki onculugunun devamliligi ve moda ureten bir ulke olarak dunyada soz sahibi olmasi adina tum moda ureticilerene destek gerektigine inaniyor. Bu inanc dogrultusunda moda ureten markalara moda hakkinda hizmetler sunmak amaciyla faaliyet gosteriyoruz.

Sizin uretiminize deger katmak, urun tarzinizi desteklemek icin calisiyoruz…

Amacim gunumuz teknolojisini ( bilgisayar destekli kalip programi) kullanarak konfeksiyon firmalarinin numune ve uretim kaliplarini hazirlayarak hizli, hesapli ve guvenilir hizmet vermek. Yurtici ve yurtdisi musteri talepleriyle model sayisi artti fakat adetler azaldi. Bunun sonucu olarak teknolojisi kullanimi sart hale geldi. Ki musteri taleplerini karsilayabilelim ve de piyasadaki rekabet ortamina ayak uyduralim. Bununla birlikte bazi sorunlarla karsilasiriz dogru yatirim ve dogru eleman. Eger sizin de boyle problemleriniz varsa profesyonelce cozum onerileri sunabilirim. Buyrun birlikte goz atalim.

- Modelistiniz yoksa ve de hem numune kalibi hem de uretim kalibinizi hazirlatmak istiyorsaniz.Bilgisayarli kalip programimda hem baz kalibi hem de kalibi serileyerek uretime hazir hale getirebilirim.


Ürün ve Hizmetler

0-16 yas arasi dokuma ve orme kiz ya da erkek cocuk giyim kalibi dizayni. Etek, Pantolon, Gomlek, Ceket, Yelek gibi butun bayan ic ve dis giyime ait, buyuk beden dahil kaliplarin tasarimi. kullanarak her turlu erkek ic ve dis giyim kalip dizayni. Ceket, pantolon, Gomlek vs. ( bilgisayar destekli kalip programi) kullanarak her turlu erkek ic ve dis giyim kalip dizayni. Yeni Model TasarimiDilediginiz ozelliklerde ozgun model tasarimlari yapabilmekteyiz.Kalip SerilemeKalip serileme isteklerinizi kisa zaman icinde titiz bir calisma dogrultusunda karsilayabilmekteyiz.Koleksiyon hazirlamaSerileme islemleriEleman teminiDikis islemleri

#giysi tasarimi #kalıp tasarımı #pastal Stilist #giysi kalibi #ic ve dis giyim


Benzer Firmalar