Anasayfa » Enerji sektörü » İZMİR Enerji sektörü » PROFJEN JENERATÖR

PROFJEN JENERATÖR


Yavuz Selim Cad. No: 1 A Çamdibi / İZMİR

Telefon1: 0 232 486 21 19

Telefon2: 0 532 352 87 16

Fax: 0 232 486 21 27

Web: www.profjen.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Neden PROFJEN JENERATÖR ?





2004 yılı Mart ayında profesyonel jeneratör cülük anlayışıyla kurulmuş olan PROFJEN JENERATÖR ; gelişen teknoloji ile sorunlarınızı en kısa sürede çözmekte, 7 gün 24 saat prensibiyle de müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktadır.



Yıllardır hiç azalmadan tazelenen bir enerji ile jeneratör konusunda istikrarlı yapısını sürdüren PROFJEN JENERATÖR toplumun yaşam kalitesini arttırmak için kendini geliştirerek, her marka jeneratör ün bakım, arıza, montaj, demontaj, jeneratör üretimi ve ikinci el satışlarını profesyonelce yapmaktadır. Kısa sürede yedek parça temini, jeneratör pano imalatı, alternatör sarım ve izolasyon işleri ile bakım ve arızalarda tüm fonksiyon testlerini yaparak kalitesini ispatlamıştır.



2006 yılı Ağustos ayında kendi markası ile jeneratör üretimine başlayan PROFJEN JENERATÖR , uzun yıllara dayanan tecrübesiyle üretimde de farkını göstermiş ve genel teknik hataları ortadan kaldırarak vazgeçilmez jeneratör üreticisi olarak sektörde yerini almıştır. PROFJEN marka, jeneratör ler dünyanın en sessiz en az alanı kaplayan ve minimum yakıt sarfiyatı sağlayan jeneratör leridir. PROFJEN JENERATÖR üretiminde %95 yerli malzeme kullanarak ülke ekonomisine katkıda bulunmakta ve birçok ithal ürün ile rekabet edebilmektedir.



Ege, Akdeniz ve Marmara bölgesinde, satış ve servis hizmeti ile kamu ve özel sektörde yerini alan PROFJEN JENERATÖR, acil arızalarda, arızanın en kısa zamanda giderilmesi ve müşteri memnuniyetini görev olarak benimsemiş satış ve servis konusunda müşteri portföyünü her geçen gün genişleterek profesyonelliğini ortaya koymuştur. TSE Hizmet Yeterlilik, ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001 belgelerine sahip PROFJEN JENERATÖR 15 yılı aşkın tecrübesi ve 6 adet servis aracıyla hizmette sınır tanımamaktadır.



Siz de, jeneratör konusunda profesyonel bir firmayla çalışmak istemez misiniz?


Ürün ve Hizmetler

JENERATÖR ÜRETİMİ, JENERATÖR SATIŞI, JENERATÖR SERVİSİ, JENERATÖR BAKIMI, JENERATÖR YEDEK PARÇA

#jeneratör jenaratör #izmir jeneratör #ucuz jeneratör #2. el jeneratör #sıfır jeneratör


Benzer Firmalar