GÖKMEN REKLAM


Tepebağ Mh. Cemal Gürsel Cd. Ceylan İşhanı Kat: 3 No: 304 Seyhan/ADANA

Telefon1: 0322 352 64 28

Telefon2:

Fax:

Web: www.gokmenreklam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1996 yılından itibaren reklam promosyon sektöründe var olan; müşteri memnuniyetini ve dürüstlüğü kendine öncelik olarak ilke edinmiş, bu ilke doğrultusunda sürekli olarak büyüyen ve gelişen bir firma dır. Profesyonel ve kaliteli hizmet vermek anlayışıyla kurulan firmamız, bugün müşterilerimizin ihtiyaçlarını sürekli karşılayabilecek bir durumda çalışmalarını sürdürmektedir.



Banka, sigorta, meşrubat, turizm, ilaç sektörü, içme suyu, tüp bayileri, gıda, danışmanlık gibi birçok alanda faaliyet gösteren firmalara hizmet vermekteyiz. Bildiğiniz gibi promosyon sektörü diğer sektörlere göre ürün yelpazesi açısından bir çok farklılıklar göstermektedir. Ürünlerimizde kurumsal firmaların kalitesine uygun hizmet sunabilmek, siparişlerini çalışma dönemlerine uygun zamanlama içinde teslim edebilmek için kuruluşumuz bünyesinde gerekli alt yapılar oluşturulmuştur.


GÖKMEN REKLAM PROMOSYON olarak belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için, anlaşılır net gerçek mesajlar vermeye çalıştık. Bundan sonrada sürdürdüğümüz tüm çalışmalarda bize güvenmenizi diliyoruz


Ürün ve Hizmetler


Sihirli Kupa
İçerisine sıcak su koyulduğunda siyah renk kaybolup yerine beyaz zemin üzerinde net olarak görünecek resminiz ortaya çıkıyor.... Toplu alımlarda %10 iskonto uygulanmaktadır.
Sihirli Kupa t-shirt Ajanda Aksesuarlar Anahtarlık Baskılı Balon Baskılı Çakılar Baskılı Çakmaklar Dijital Ürünler Duvar Saatleri Baskılı Kalemler Kokulu Ürünler Kültablaları Kupa Bardaklar Magnet Masaüstü Ürünler Baskılı Şapka Baskılı T-Shirt ler

#reklam promosyon #sihirli kupa #baskılı ürünler - tekstil baskısı #reklam ajansı - matbaa #mont yelek t-shirt


Benzer Firmalar