Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat malzemeleri » YAZICI İNŞAAT VE ENDÜSTRİ MALZ. TİC. LTD. ŞTİ.

YAZICI İNŞAAT VE ENDÜSTRİ MALZ. TİC. LTD. ŞTİ.


Zeytinburnu Demirciler Sitesi 1. yol no: 18

Telefon1: 90 212 664 66 43

Telefon2: 90 212 510 58 38

Fax: 90 212 546 98 74

Web: www.yaziciendustri.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1979
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA

Sektördeki 35 yıllık tecrübemizin sonucu 1998 yılında kurduğumuz “YAZICI İNŞAAT ENDÜSTRİ MALZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.” Isıtma ve soğutma sektöründe imalat ve malzeme satışı yapan tedarikçi bir firmadır.

Sektörümüzün geçmişteki öncü firmalarından URGANCILAR A.Ş. ‘deki çalışmalarımızda edindiğimiz imalat ve satış donanımımızı kendimize ilke edinmiş olup tecrübeli ve nitelikli genç kadromuz ile piyasaya kaliteli hizmet vermekteyiz.

Firmamızın ana konusu 1/2” (inç)- 88” (inç) arası ölçülerde TS ISO 7005-1 DIN normu ve ASA normu flanş imalatının yanında patent dirsek, manşon, konsantrik redüksiyon, kaynaklı TE, kep ve flanş contası imalatları da yaparak kendini devamlı geliştiren entegre bir kuruluştur.

Ayrıca imal ettiğimiz malzemelerimizle bağlantısı olan tüm ısıtma soğutma grubu malzemelerinin bayilikler düzeyinde satıcılığını yaparak fabrika malzemeleri endüstri malzemelerinin de tedarikçiliğini yapmaktayız.

Kalite anlayışımızın getirdikleriyle yapmış olduğumuz imalatların bir bölümünü ihraç ederek ülkemize döviz girdisi sağlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Amacımız mutlu bir sektörün içinde uzun yıllar hizmetinizde bulunmaktır.



SAYGILARIMIZLA


Ürün ve Hizmetler

Flanş, Manşon, Dirsek, Redüksiyon, Kep, MANŞON, COUPLINGS, FLANŞ, FLANGES, DİRSEK, ELBOWS, REDÜKSİYON, REDUCERS, KEP, CAPS, ORJİNAL TEE, ORIGINAL TEE, Düz Borulu Kör Flanş, Kuyruklu Flanş, Welding Neck Flanş, Slip-On Flanş, Çelik Çekme Boru, Galvaniz Siyah Boru, Dikişli, Dikişsiz Patent Dirsek, Sch 40, Sch 80 Dirsek Dirsek, Siyah Galvaniz Manşon, Konsantrik Eksantrik Redüksiyon, Kaynaklı Tee
PVC- PPRC

#Flanş, Manşon #Dirsek, Redüksiyon #Kep, MANŞON #DİRSEK, ELBOWS #Welding Neck Flanş


Benzer Firmalar