mb kurye


ICEL SOK 23 KOLEJ ANKARA

Telefon1: 0312 435 04 10

Telefon2:

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

M& B KURYE ANKARA
KIZILAY / ANKARA
TEL.0312 435 04 10
Çalışanlarımıza ve müşterilerimize davranışlarımızla karşılıklı saygı, itibar ve dürüstlük temel ilkelerimizdir.
Müşterilerimizin her biri bizim için ayrı ayrı değerlidir.
TaşınaTasarımını yaptığımız yeni operasyonel yöntemler sayesinde kaliteli ve yenilikçi hizmetlerimiz ile birinci cak gönderiyi en iyi ve sadece biz taşırız düşüncesiyle hareket ederız.
Görevimiz, dinamik bir ekip çalışmasıyla hızlı, rekabetçi ve müşterilerimizin beklentilerini karşılayan hizmetler sunmaktır. Global
ticaret hayatında entegre bilgi teknolojimizin getirdiği olanaklarla kurye ve dağıtım sektöründe lider olma hedefimizin gerçekleşmekte
olduğunu görüyoruz.
Müşteri memnuniyeti
Müşteri memnuniyeti, bizim birinci amacımızdır. Bu memnuniyeti profesyonel kadromuzla her geçen gün güçlendirdiğimiz sistemimiz ile sağlamaktayız. Disiplin ve ciddiyetin önemsendiği saygı ve hoşgörü ile perçinlendiği çalışma ortamımızda verdiğimiz hizmetten sizlerinde yararlanmasını arzu ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

M& B KURYE ANKARA KIZILAY / ANKARA TEL.0312 435 04 10 Çalışanlarımıza ve müşterilerimize davranışlarımızla karşılıklı saygı, itibar ve dürüstlük temel ilkelerimizdir.Müşterilerimizin her biri bizim için ayrı ayrı değerlidir.TaşınaTasarımını yaptığımız yeni operasyonel yöntemler sayesinde kaliteli ve yenilikçi hizmetlerimiz ile birinci cak gönderiyi en iyi ve sadece biz taşırız düşüncesiyle hareket ederız.Görevimiz, dinamik bir ekip çalışmasıyla hızlı, rekabetçi ve müşterilerimizin beklentilerini karşılayan hizmetler sunmaktır. Globalticaret hayatında entegre bilgi teknolojimizin getirdiği olanaklarla kurye ve dağıtım sektöründe lider olma hedefimizin gerçekleşmekte olduğunu görüyoruz.Müşteri memnuniyeti Müşteri memnuniyeti, bizim birinci amacımızdır. Bu memnuniyeti profesyonel kadromuzla her geçen gün güçlendirdiğimiz sistemimiz ile sağlamaktayız. Disiplin ve ciddiyetin önemsendiği saygı ve hoşgörü ile perçinlendiği çalışma ortamımızda verdiğimiz hizmetten sizlerinde yararlanmasını arzu ediyoruz.

#mb kurye #moto kurye #mb kurye #moto kurye #mb kurye


Benzer Firmalar