Anasayfa » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Mobilya ve Dekorasyon » MELLOW MİNDER - MELLOW BEANBAGS

MELLOW MİNDER - MELLOW BEANBAGS


Üniversite Mah. Hilal Sok. No.7 Avcılar

Telefon1: 02124287400

Telefon2:

Fax: 02124285319

Web: www.mellow.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mellow rahatlık çözümleri üretir…

Mellow, 2006 yılında alternatif mobilya sistemleri üretmek üzere kurulmuş genç bir şirkettir. Şirketin strafor dolgulu minder üretiminde Mellow markası kullanılmakta; strafor, sünger ve türevleri dolgulu alternatif mobilya üretiminde ise Mellow ile birlikte Capri markası da kullanılmaktadır. Sektörün en eski markaları arasında yer alan Capri, 2000 yılında kurulmuş ve 2006 yılında Mellow bünyesine alınmıştır. Mellow ve Capri; şirketimize tescil edilmiş, patentli markalardır. Üretimi sadece Mellow tesislerinde gerçekleştirilmekte ve çeşitli satış noktalarında nihai tüketiciye sunulmaktadır.

Mellow’un ürün yelpazesinde, pazarda “armut koltuk” olarak tabir edilen iç ve dış mekanlarda kullanıma yönelik koltuk ve minderler başta olmak üzere, özel tasarımlı oturma grupları da bulunmaktadır. Kaliteli üretimiyle kısa sürede Avrupa ülkeleri ile ABD’deki benzer üreticilerin de dikkatini çeken Mellow, bazı ülkelerden işbirliği teklifleri almış ve Yunanistan, Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Litvanya, Suriye, İran gibi ülkelere ihracata da başlamıştır.

Mellow; minder ve alternatif mobilya üretimi konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir.

Özellikle yazlık mekan-açık alan kullanımına yönelik yer-plaj-bahçe minderi, puf koltuk, yastık, vb. ürünler için Mellow’dan bilgi ve teklif almanızı rica ederiz.
Markanıza ve organizasyonlarınıza özel tasarımlar, baskılı modeller, minder ve yastıklar, promosyon ürünleri, iç ve dış mekan alternatif oturma grupları için üstün kalite, en uygun fiyat ve sorunsuz teslimat garantisi sunan Mellow`a danışabilirsiniz.

Ürünlerimizin detaylarını www.mellow.com.tr ve www.cookycream.com adreslerimizden izleyebilirsiniz. Özel projelerinizle ilgili önerilerimizi ve farklı tasarımlarımızı sunmak üzere sizi ziyaret etmekten de mutluluk duyarız.


Ürün ve Hizmetler

minder koltuk, puf minder, beach minder, armut, alternatif mobilya, iç dekorasyon, iç dizayn, modern mobilya, armut, armut minder,
armut koltuk, puf, yer minderi, plaj minderi, top minder, kare puf, kare minder, puf sehpa, deri puf, suni deri, koltuk, şezlong minderleri
yastık , kılıf , özel tasarım , bahçe mobilyası , otel , turizm.

#armut minder #plaj minderi #beach minder #alternatif mobilya #puf koltuk


Benzer Firmalar