Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » İSTANBUL Gıda sanayi » SAFA YEMEK ve GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ

SAFA YEMEK ve GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ


Güneştepe Mah.Ağrı Sok.No:7 GÜNGÖREN / İSTANBUL

Telefon1: 0(212)4359014

Telefon2: 0(212)4359014

Fax: 0(212)6349515

Web: www.safayemek.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sağlıklı yaşamın en önemli şartı sağlıklı beslenmedir. İnsanın beslenme şekli sağlığını olumsuz yada olumlu şekilde etkiler. İnsan yedikleriyle vücudunun gereksinim duyduğu enerji ve temel besin öğelerini alamazsa, sağlığı bozulur. Bu nedenle yeterli ve dengeli beslenme, yaşamın her döneminde insan sağlığının temelini oluşturur.

Görüldüğü üzere beslenme, karın doyurmak yada belirli besinleri çok yemek, bazılarını yememek değildir. Beslenme insanın gelişmesi, gelişen vücudun sürekli yenilenmesi, sağlıklı ve verimli olarak çalışabilmesi için gerekli olan enerji, protein ,vitaminler ve minerallerin her birinin yeterli miktarlarda alınmasıdır.Hiçbir besin bu gereksinimlerin tamamını bir arada sağlayamaz. Bu nedenle değişik besin gruplarından bir arada, yeterli miktarlarda yenmesi, dengeli beslenmenin temelini oluşturur.

Günümüzde yemek kalitesi, denince; yemeğin lezzeti, yemeğin temizliği, hazırlama ve pişirmede kullanılan ekipmanların temizliği, depolama koşulları, uygun taşıma standartlarının oluşturulması, uygun servis ve sunum metotlarının bilinmesi, yemek mönülerinin doğru ve dengeli olarak tasarlanması ve bütün bu kural ve talimatların profesyonel bir anlayışla takibi ve kontrolü anlaşılmaktadır.

Üretimden servise kadar tüm etkinliklerde insan faktörünün ön planda yer alması, yetişmiş ve eğitilmiş iş gücü gerektirmesi tüketicinin beğenisinin değişkenlik göstermesi ve beslenmenin sağlıkla doğrudan ilişkili olması, bu konuda yapılacak organizasyonun ne denli önemli olduğunu ortaya koymaktadır.

Hazır yemek sektöründe 1996 yılından günümüze bu anlayış ile hizmet vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

ŞEHRİYE ÇOR.DOMATES ÇOR.KÖY ÇOR.DOMATES ÇOR.FIRIN TAVUK DÖNER TAVUK HAŞLAMA PİLİÇ TOPKAPI SEBZELİ PİLAV PİRİNÇ PİLAVI PİRİNÇ PİLAVI SPAGETTİ TATLI

#YEMEK # # # #


Benzer Firmalar