Anasayfa » Deniz taşıtları ve yan sanayi » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Deniz taşıtları ve yan sanayi » SFK MARİN DENİZCİLİK TURİZM SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

SFK MARİN DENİZCİLİK TURİZM SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.


deri org. san. bölg. birmes san. sit. c blok no:1/1

Telefon1: 0216 394 01 57

Telefon2:

Fax: 0216 394 01 58

Web: www.sfkmarin.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sfk marin denizcilik turizm sanayi tic. ve ltd. şti. hızla yükselen denizcilik sektörüne beklentilerin üzerinde hizmet verebilmek amacı ile bu sektörün tecrübeli isimlerini aynı çatı altında toplayarak 2009 yılında faaliyete geçmiştir. Müşteriye özel tasarımlar ile imalat yapmayı prensip haline getiren kuruluşumuz sektördeki her işgücüne cevap verebilmektedir.
HDPE ( yüksek yoğunluklu polietilen ) ve Alüminyum malzeme ile her türlü yüzer araçların projelendirmesini ve imalatını yapan firmamız sektöre bakım gerektirmeyen imalatlar sunarak iş kaybını minimum seviyeye indirmeyi başarmıştır.

Sfk marine paslanmaz materyaller üzerine yapmış olduğu imalatlar ile geniş servis ağı sunarak her türlü İmalat, Danışmanlık , Projelendirme, CE’lendirme hizmetleri vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

sultan fatih kar, muhammet ali ersoy, polis , askeri, sahil güvenlik, kıyı emniyeti, acente motoru, agent boat, polietilen, polyethylene, alüminyum, aluminum, hızlı, tekne, kayıcı tekne, high speed craft, hdpe, high density, polyethylene, şaftlı, kuyruklu, su jetli, kıçtan takma, sfk, sfkmarin, sfkmarine, gemi inşaa, imalat, tekne bakım , tekne onarım, tekne tamirat, kiralık tekne, ikinci el tekne, deniz, turizm, sanayii, polietilen tank imalatı, alüminyum tank imalatı, polyethylene tank manufacturing, alıminum tank manufacturing, hizmet motoru, servis motoru, iş teknesi, yakıt tankı

# # # # #


Benzer Firmalar