jewelleryistanbul.com


Caferağa Mah 7/13

Telefon1: 02163383987

Telefon2: 02163383997

Fax: 02163383997

Web: www.jewelleryistanbul.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Günümüz ticareti, internetin gelişmesiyle sınır ve zaman tanımamaktadır.

Sahip olduğunuz web sitesi kesintisiz, günün 24 saati, dünyanın her ülkesinden ziyaretçi almakta ve siz uyurken bile, ticaret devam etmektedir.
Her firma sahibi, doğal olarak kurumsal web sitesinin çok sayıda kişi tarafından ziyaret edilmesini ve böylece satışlarının artmasını sağlamaya çalışmaktadır.
Bunun için çeşitli mecralarda reklamlar yapılır, ilanlar verilir.

Firmalar ürün ve hizmetlerini dünyanın çeşitli ülkelerindeki pazarlara tanıtabilmek için belli zamanlarda düzenlenen fuarlara katılarak satışlarını arttırmaya çalışmaktalar.
Ancak bu faaliyetler son derece masraflıdır ve bu yüzden özellikle küçük ölçekli firmalar tarafından kolaylıkla gerçekleştirilemezler.

www.jewelleryistanbul.com bütün bu sıkıntıların sihirli çözümüdür.

Günün 24 saati, haftanın 7 günü, yılın 365 günü kesintisiz sanal fuarımıza katılmakta acele ediniz!

Biz bir ürün satış sitesi değiliz ! Bizim tüm çalışmalarımız sizi dünyaya tanıtmaya yöneliktir!

Bir an evvel size ayrılan sayfada yeriniz alınız.

Portalımıza üye olmak için web siteniz olması zorunlu değildir. Web sitesi olmayan firmalar için özellikle üyeliği tavsiye etmekteyiz.

Siz üretin biz sizi dünyaya tanıtalım!



Ürün ve Hizmetler

Jewelleryİstanbul.com amacı:

Altın, gümüş, mücevher, değerli ve yarı değerli taşlardan, aksesuar ve saat sektörü ile ilgili konularda faaliyet gösteren firmaların internet teknolojisinden yüksek oranda yararlanarak, portal sayesinde Türkiye ve dünyadaki konuyla ilgili tüm kişi/kuruluşlara tanıtımının yapılması.
jewelleryİstanbulBazaar.com Amacı:

Mücevherat ve saat sektöründe yer alan firmalar, özellikle e-ticaret yapanlar, firmanızın tüm ürün çeşidini sınır tanımaksızın tüm dünyaya sergileyebileceksiniz .
Her ürün pop up olarak açılır ve tıklandığında firmanızın sitesinde yer alan ürünün sayfasına direkt bağlantı kurulur. Böylece ziyaretçi beğendiği ürüne en kısa yoldan ulaşarak satın alabilir.

Kimler Yararlanabilir?

Altın, gümüş, pırlanta gibi değerli ve yarı değerli taşlı takı imalatçıları, değerli ve yarı değerli taş üreticileri, saat üretici ve distribütörleri, mücevherat üretimi ile ilgili malzeme ve ekipman üretici ve distribütörleri, aksesuar ve vitrin malzemesi üreticileri/tüccarları, kuyumcu yazılımları, güvenlik araçları, sektörel medya, dernek ve kurumlar.

#kuyumculuk, mücevherat #takı, aksesuar #alyans, yüzük #pırlanta, tektaş #evlilik, düğün


Benzer Firmalar