Doagio


ali rıza gürcan cad 3/1 merter-istanbul

Telefon1: 212 6447947

Telefon2:

Fax: 212 6447957

Web: www.doagio.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İlk yıllarda tedirginlik ile yapılan online alışveriş günümüzde büyük illerimiz dışında çoğu bölgede mağaza azlığından dolayı yüksek çeşitlilikte ürüne ulaşılamaması, bilgisayar başında çok kısa sürede birçok ürüne ulaşılıp alışverişin kolay ve zaman kazandırıcı olması gibi avantajları ile yaygınlaşmaya başlamıştır.

Online alışverişte doğal ve organik ürün gamında birçok alışveriş sitesi mevcut olmasına karşın gerek site tasarım ve kullanım kolaylığı, gerek ürün marka ve çeşitlerinde farklılık yakalamak ve size daha özel ürünler sunmak amacıyla Doagio’ yu kurmaya karar verdik.

Sitemizdeki tüm organik ürünler sertifikalı olup sertifikalarına ürün resimlerinin altından ulaşabilirsiniz.

Ayrıca satılan ürünlerin hepsinin numunesini bizzat kullanılıp test ettikten sonra sitemize koyduk ve koyacağız. Bizim kullanmadığımız hiçbir ürünü sizin beğeninize sunmamayı prensip olarak belirledik. Amacımız kaliteli ürün, hizmet ve karşılıklı güvene dayalı alışveriş anlayışı ile sanal ortamda size ulaşıp alışveriş yapabilmenizi sağlamak.

Doagio


Ürün ve Hizmetler

Sertifikalı organik ve doğal ürünler, bebek ve çocuk aksesuarları, mutfak saatleri, mutfak aksesuarları. Organik tarım girdileri. Organik zeytin zeytinyağı. Reçeller

# # # # #


Benzer Firmalar