İmza Guvenlik


Aydınlıyolu Caddesi Adalar Sokak İkizler Apt. No:9/A Pendik-İSTANBUL

Telefon1: 2163902912

Telefon2:

Fax: 2163902912

Web: www.imzaguvenlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

Firmamız 1988 yılında Pendik`te İmza Elektronik ve Güvenlik Sistemleri adı altında kurulmuştur.

Türkiyede ilk defa switcher üretimini yaparak sektörde ilk sıralardaki yerini almıştır. Firmamızın ana amacı koşulsuz müşteri memnuniyeti ve sağlıklı güvenlik sistemleri kurmaktır.

Firmamız 2006 yılında teknolojiyi yakından takip ederek, P.D.K. Sistemlerinide bünyesine katarak ürün yelpazesini genişletmiştir. En son teknolojileri kullanma amacında olan firmamız uzun yıllarını vermiş olduğu bilgi ve teknik deneyimini uzman, eğitimli ve tecrübeli kadromuzla siz saygıdeğer müşterilerimizle paylaşmaktan kıvanç duymaktadır. Size her zaman yakın olan firmamız dünyadaki son teknolojileri Türkiye`de pazar oluşturmak amacıyla kullanmak ve müşterinin ihtiyacı ve taleplerine göre hareket etme özelliğiyle Türkiye`de bir ilk olmanın gururunu yaşamaktadır.

Satış ve satış sonrası hizmet ve müşteri memnuniyeti bizim için başlıca ilkelerimiz arasındadır. Firmamız, Parmak izli giriş-çıkış kontrol sistemleri başta olmak üzere okul, fabrika v.b. yerlerde personel ve öğrencilerin giriş-çıkışını kontrol etmek amaçlı sistemleri ile günümüzdeki güvenlik sistemlerinin en kaliteli dünya normunda malzeme kullanarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. İmza Güvenlik, sizin güvenlikteki son imzanız olmaya devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler


#Güvenlik Kamerası #Kontrol Sistemleri #Alarm Sistemleri #Bilgisayar Servis #Web Tasarım


Benzer Firmalar