Anasayfa » Elektrik Genel » Elektrik elektronik » İSTANBUL Elektrik Genel » Tunçsan Elektrik Elektronik San.Tic.Ltd.Şti.

Tunçsan Elektrik Elektronik San.Tic.Ltd.Şti.


PERPA Tic.Merkezi A Blok Kat:8 No:725 Şişli

Telefon1: 0212 222 90 83

Telefon2: 0212 320 76 38

Fax: 0212 222 90 84

Web: www.tuncsanelektrik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:2 | Memur:4 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TUNÇSAN; Elektrik/Elektronik sektöründe pazarlama, satış, mühendislik ve taahhüt işleri yapmak üzere 12 Aralık 2001 tarihinde kurulmuştur.
TUNÇSAN’ ın kurucusu İsmail Hakkı TUNÇ 1969 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Elektrik Mühendisi olarak mezun olduktan sonra KALEPORSELEN Elektroteknik Sanayi A.Ş’ nin kuruluş ve yatırım çalışmalarında görev alarak iş hayatına başlamış, ayni işyerinde 32 yılı aşkın süreyle çalışarak yatırım, üretim, planlama, Ar-Ge, kalite, pazarlama, finans gibi şirket yönetim sisteminde mühendis, şef, müdür ve genel müdür olarak görev yapmıştır.Bu süreçte İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü İşletme Yönetimi ihtisasını yapmış, çeşitli meslek kuruluşlarında görev alarak Türk elektroteknik imalat sanayinin oluşumuna ve gelişmesine önemli katkılarda bulunmuştur.Şirket yönetimi ve imalat sanayi konularında geniş bilgi birikimi ve tecrübeye sahip olarak KALEPORSELEN’ deki iş hayatını Eylül 2001’de tamamlayan TUNÇ, Aralık 2001’de ayni sektörde; pazarlama, satış, mümessillik, mühendislik, müşavirlik ve taahhüt işlerinde faaliyette bulunmak üzere,mesleklerinde eğitimli çocuklarıyla birlikte TUNÇSAN Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ni kurmuştur. Şirketin merkezi Elektroteknik Elektronik ve Bilgisayar piyasasının merkezi olan PERPA Ticaret Merkezi’ndedir.


Ürün ve Hizmetler

Elektrik malzemeleri, şalt malzemeleri satış.

Nexans, Alce, Unitrans, Entes, Federal Elektrik, Kale Porselen, Siemens, Kondaş, Pkc, Legrand, Viko, Osram, Philips, Metesan bayilikleri.

#Elektrik malzemeleri #Şalt malzemeleri #Elektrik malzemesi #Elektrik kablosu #kablo


Benzer Firmalar