Anasayfa » Boya imalat ve satışı » Kimya ve Yan Sanayi » VAN Boya imalat ve satışı » Gülerbay İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş

Gülerbay İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş


Zerbank 4. Sokak No: 1 / A Van

Telefon1: 0 (432) 210 03 15

Telefon2:

Fax: 0 (432) 210 03 16

Web: www.dolphinboya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Irak

GÜLERBAY BOYA & KİMYA SANAYİ A.Ş


TARİHÇEMİZ;

Firmamız 2001 yılında Van`da GÜLERBAY A.Ş adı altında inşaat grubu (Su bazlı ve solvent bazlı) boyaların üretimini yapmak ve pazarlamak amacı ile kurulmuştur. Konusunda uzman ve dinamik bir kadroyla üretim yapmaya başladığı günden itibaren hızla büyüyen bir ivme ile bölgesine hizmet vermektedir, bununla beraber komşumuz Irak`a da ihracat yapmaktedır.

Türkiye Ekonomisinin bir çok iniş ve çıkış yaşamasına rağmen firmamız dinamik yapısı ile bunlardan en az etki ile sıyrılmayı başarmış ve aynı istikrarlı yapısı korunmuştur. DOLPHIN BOYA yenilikçi vizyonu ile boya piyasasındaki yeni teknolojileri takip etmesinin sonucu olarak tüketicisine en iyi hizmeti vermenin çaba ve gayreti içindedir.

VİZYONUMUZ;

Bölgemizde kimya sektöründe yatırım yapan ender firmalardan biri olduğumuzun bilinci ve sorumluluğunu daima taşıyan bu sorumluluk çerçevesinde gereğini yapmayı kendimize görev sayan bir yapı oluşturduğumuza inanıyoruz. Bu doğrultuda bölgemize yatırım yapmayı düşünen sanayicilerimize de iyi bir örnek oluşturduğumuzu düşünüyoruz.

MİSYONUMUZ;

Ürünlerimizde kalite + Hizmet anlayışı ile tüketicilere dünya standartlarında çevre bilincine duyarlı ürünleri kaliteli bir hizmet anlayışı ile sunmak firmamızı kalite ve güvenin sembolü yapmaktır.

Saygılarımızla
DOLPHIN BOYA

GÜLERBAY BOYA & KİMYA SANAYİ A.Ş
MERKEZ / VAN


Ürün ve Hizmetler

Dolphin Silinebilir - Slikonlu İpeksi Mat İç Cephe Boyası
Dolplast Silikonlu Mat İç Cephe Boyası
Yunusum Plastik İç Cephe Boyası
Tuşba Plastik İç Cephe Boyası
Dolplast Tavan Boyası
Tuşba Ekstra Tavan Boyası
Dolplast İzolan Binder Astar
Dolplast Akrilik Dış Cephe Boyası
Dolplast Silikonlu Dış Cephe Boyası
Dolplast Akrilik Dış Cephe Astarı
Yunusum Sentetik Son Kat Boya
Yunusum Sentetik Antipas Boya
Dolphin Sentetik Astar Boya

#Dolphin Boya, Gülerbay Boya ve Kimya #Dolplast, Yunusum #Tuşba, İç Cephe Boyası #Dış cephe boyası, Sentetik #Plastik, Silinebilir


Benzer Firmalar