Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » ANKARA Danışmanlık hizmetleri » ENERSON MÜHENDİSLİK VE MÜŞAVİRLİK LTD. ŞTİ.

ENERSON MÜHENDİSLİK VE MÜŞAVİRLİK LTD. ŞTİ.


Çetin Emeç Bulvarı 8. Cad.1305.sok. 5/5 A. Öveçler/Çankaya/ANKARA

Telefon1: +90 312 4793940

Telefon2:

Fax: +90 312 4733941

Web: enersonengineering.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Var

Enerson Mühendislik ve Müşavirlik deneyimli personeli ve son teknoloji ürünü ekipmanları ile ağırlıklı olarak metalik maden aramaları, yeraltısuyu ve jeotermal aramaları, mermer etütleri ve arkeolojik jeofizik aramalar konularında hizmet vermektedir. Sondaj, rezervuar mühendisliği ve kuyu testlerini de kapsayacak şekilde jeotermal mühendislik ve danışmanlık hizmetlerini de yine kendi ekipman kadrolarımız ile sağlamaktayız.


Maden aramalarında, çalışma alanımız salt jeofizik veri toplama ile sınırlı olmayıp, hassas yer belirleme ekipmanları ve deneyimli personelimiz ile; araştırma sahasının veri toplamaya hazırlanması için gerekli olan topografik hizmetler, jeokimya analizleri için örnek alma, jeolojik-jeofizik ve jeokimyasal harita hazırlanması hizmetleri de başarı ile uygulanmaktadır. Ayrıca uydu fotoğrafları analizi, uzaktan algılama ve coğrafi bilgi sistemleri teknikleri kullanarak potansiyel maden alanlarının bulunması ve haritalanması hizmetlerini de sunmaktayız.

Kullandığımız son model veri toplama cihazları ve gelişmiş bilgisayar programları ile; arazide veri toplama, verileri işlemden geçirme ve yorumlayarak rapor haline getirme işlemleri uluslararası standartlarda yapılmaktadır. Çözüm ortağımız olan Hydrogeophysics Inc. (www.hydrogeophysics.com) şirketi ile dünyanın çeşitli bölgelerinde maden aramaları yapan şirketimiz, verilerin proses ve yorumunda bu şirketin desteğine sahip bulunmaktadır
.

Maden ve jeotermal sahalarınızda yaptıracağınız jeofizik araştırmalar için elimizdeki son teknoloji cihazlarımız, yeni bilgisayar yazılımlarımız ve deneyimli personelimiz ile ülkemiz sınırları içerisinde ve başta Orta Asya olmak üzere tüm yurt dışı projelerinizde en uygun fiyatlarla sizlere hizmete hazır olduğumuzu bildirir, konu ile ilgili detayları görüşmek için bizimle iletişim kurmanız halinde tüm desteğimizle yanınızda olacağımızı belirtmek isteriz.


Şirket felsefemiz; arazide en kaliteli veriyi toplamak için gerekli tüm özverili çalışmayı yapmak, toplanan verileri son bilgisayar teknikleri ve yazılımları kullanılarak en iyi şekilde işlemden geçirip yorumlayarak sahanın potansiyelini doğruya en yakın şekilde ortaya koymaktır. Bu hizmetlerimiz uluslararası standartlarda profesyonelce yerine getirirken minimum kar marjı ile müşterinin çıkarlarının korunmasına da azami özen gösterilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

• Manyetotellurik (AMT/MT) Etütleri, • Yapay Kaynaklı Manyetotellurik (CSAMT) Etütleri, • Rezistivite/IP ve SP Etütleri, • Sismik Kırılma Ve Yansıma Etüdleri, Manyetik Etütler, Gravite Etütleri, Toprak Gazı (CO2, CH4, Radon/Toron, Civa) Etütleri, UZAKTAN ALGILAMA HİZMETLERİ, COĞRAFİK BİLGİ SİSTEMLERİ HİZMETLERİ, JEOLOJİK ETÜT HİZMETLERİ, JEOTERMAL SONDAJ VE KUYU TEST HİZMETLERİ, JEOTERMAL ARAMA, İŞLETME PROJE VE FAALİYET RAPORLARI, JEOTERMAL KORUMA ALANLARI RAPORLARI, DANIŞMANLIK HİZMETLERİ, LOJİSTİK DESTEK

#jeoloji, geology, jeofizik, geophysics maden, min #danışmanlık, consultancy, sondaj, drilling, jeoter #, basınç, pressure, zemin, etüt, soil boring, u #, magnetic, SP, doğal uçlaşma, IP, yapay uçlaşma, #


Benzer Firmalar