Yetişen Kauçuk


Eski iskenderun yolu üzeri 12. km YETİŞEN KAUÇUK İMALAT SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

Telefon1: 03262673173

Telefon2:

Fax: 03262673717

Web: www.yetisen.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1949
Çalışan Sayısı:300 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

YETİŞEN KAUÇUK, TS-4709 standardı kapsamında ve TS-EN-ISO 9002 ile belgelendirilmiş üretim sistemi kalitesiyle Türkiye, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Avrupa`da ağırlıklı olarak otomotiv ve filtre sektörüne hizmet vermektedir.
YETİŞEN KAUÇUK, markası ve belgelendirilmiş kalite sistemiyle yüksek teknolojiyi kullanarak otomotiv, tarım, ticari amaçlı otobüs, kamyon grupları ve iş makinalarına filtre contaları üretmektedir.
YETİŞEN KAUÇUK doğal, silikon, viton ve ağırlıklı olarak nitril kauçuktan mamül, her çeşit sızdırmazlık elemanları, formaldehit ve ebonit aksamlar, yağ keçeleri, o-ring contalar; kara, hava, deniz ve demiryolu taşıtları elastomer aksamları üretimi yapmaktadır.
YETİŞEN KAUÇUK istikrarlı yapısıyla kalite kontrol, labaratuvar ve proses kontrol faaliyetlerini yürütmektedir.
YETİŞEN KAUÇUK uluslararası alanda kabul gören ISO-9002 normlarının gözetildiği tesislerinde, kalite politikasına gerçek anlamda önem vern profesyönel ve tecrübeli mühendis, teknik personel kadrosu ile 10.000`in üzerinde farklı ve kaliteli ürünü ile hizmet vermektedir.
YETİŞEN KAUÇUK, teknolojide tanıtım ve maaliyetin önemi açısından; periyodik müşteri ziyaretleriyle, lojistik ve servis kalitesiyle müşterilerine çözümler üreterek, onların kalite ve rekabet avantajını temin etmelerine destek vermektedir.
YETİŞEN KAUÇUK üstün teknoloji ile tasarlanmış tam otomatik hidrolik, pnömatik ve enjeksiyon makinaları ile deneyimli ve uzman personelimiz ile uygun proses şartlarında üretim yapmaktadır.
Ürünlerimiz hammadde girdi kontrolünden, yarı mamül ve mamül kalite kontrolleri modern labaratuvar ortamında, bilgisayar destekli hammadde ve mamul test cihazlarında, uzman mühendis ve teknikerler tarafından yapılmaktadır. Müşterilerimize sevk edilen her partide ürün kalite raporları gönderilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

kaucuk, sızdırmazlık contaları, plastik, rubber, gasket, plastic

#kauçuk, conta #sızdırmazlık contası #plastik #conta #yetisen


Benzer Firmalar