Binyapı A.Ş.


M.K.P. Cad. No:11/A

Telefon1: 0358 212 37 04

Telefon2: 0358 417 58 78

Fax: 0358 218 58 60

Web: www.binyapias.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:42
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Yaşadığınız çevre ile bütünleşen, doğa ile iç içe olmasını seven beton altyapı elemanları günümüz peyzaj mimarisinin ve insaat sektörünün vazgeçilmez parçalarıdır.

Kolay kullanımı uzun ömrü ve az masraflı oluşu, günümüz teknolojisine uygun, kaliteli ve estetik görünümü LÜXTAŞ dekoratif parke taslarını en ekonomik malzeme haline getirmiştir.

Döşenmesi kolay, uzun ömürlü ve az maliyetlidir. Kırılmadan sökülerek istenildiği zaman tekrar yerine takılabilir. Uzun yıllar her türlü doğa şartlarına ve ağır yüke dayanan LÜXTAŞ ‘ın sağlamlığı, kalitesi, estetik görünümü ve uzun ömrü herkes tarafından onaylanmakta ve takdir görmektedir.




LÜXTAŞ %1 ‘den daha az emiciliğe sahip olduğundan asfalt, beton ve diğer parke taşlarına istinaden oldukça dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Bu sayede malzemenin ömrüne ve görünümüne en çok zarar veren tuzlar ve kimyasal minerallerin zararlı etkileri en aza indirilmektedir. Beton altyapı elemanlarının inşaat ve peyzaj mimarisindeki uygulama alanları o kadar çeşitlidir ki kullanıcı hayal gücünü kullanarak daha önce bilinen döşeme şekillerinin ve uygulama alanlarının dışında yepyeni uygulamalar yaratabilir.


Ürün ve Hizmetler

Dekoratif Beton parke bordür yağmur oluğu

#beton parke #dekoratif zemin #bordür yağmur #oluğu #


Benzer Firmalar