yıldız cam mozaik & atlas glass mosaic


bağcılar

Telefon1: 0 212 691 11 82

Telefon2:

Fax: 0 212 691 13 58

Web: www.yildizmozaik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

YILDIZ CAM MOZAİK ’ leri 1993 yılından bu yana İstanbul ve Malatya’daki fabrikalarımızdan ürettiğimiz cam mozaikleri Türkiye’nin önde gelen İnşaat Firmalarına, Kamu Kurumlarına, Mimarlara, Müteahhitlere ve şahıslara satışını gerçekleştirmektedir.

YILDIZ CAM MOZAİK ‘lerini dış çepheler , yüzme havuzları, spa lar , saunalar, banyolar, mutfaklar, okulların dış cephe ve koridorlarında,laboratuarlarda ve hastanelerin dış ve iç mekanlarında YILDIZ CAM MOZAİK leri sıradan görüntülerin üstüne sanatsal bir güzellik ekleyerek beğeninize sunar.

YILDIZ CAM MOZAİK’ leri Türkiye’ nin en kaliteli üretim yapan fabrikalarından biri olmasını ürün yelpazesinin genişliğine ve talep edilen her türlü resim yazı amblem,motif,logo ve özel tasarımlar profesyone kadrosu ile çözümler getirmesinin büyük bir etkisi olmasının yanı sıra üretim satış ve uygulama sürecinde daima en iyiyi sunmayı ilke edinen YILDIZ CAM MOZAİK leri Türkiye Standartları Enstitüsü Kurumu ‘TSEK’ kalite belgesine sahiptir.

YILDIZ CAM MOZAİK leri ürettiği 15*15mm, 18*18mm, 20*20mm , 23*23mm , 25*25mm , 50*50mm ürünleri müşterilerinin isteği üzerine kağıtlı veya fileli olarakta sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

YILDIZ CAM MOZAİK ‘lerini dış çepheler , yüzme havuzları, spa lar , saunalar, banyolar, mutfaklar, dış cephe

#banyo #mutfak #cam mozaik #havuz spa #iç çephe dış çephe


Benzer Firmalar