ÖRS MAKİNA


Şenlikköy Mh. Tezgel Sk. Orhan Bey Apt. 6/1. Bakırköy/Florya/İstanbul

Telefon1: 02126620662

Telefon2:

Fax: 02126620662

Web: www.orsmakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1986 yılından bu yana ısıtma – klima - havalandırama sektöründe, mekanik tesisat montajı alanında , proje, mühendislik, müteahhitlik hizmetleri veren ÖRS MAKİNA 2004 yılından bu yana da aynı sektörde cihaz imalatı ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Bu bağlamda, üretilen cihazlar BOMAKSAN markası ile piyasaya arz edilmektedir.

BOMAKSAN, ÖRS MAKİNA ve TESİSAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ`nin tescilli markasıdır. Ürünlerin TSEK ve CE belgeleri alınmıştır. ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemi çalışmaları yapılarak sertifikası alınmıştır.


Ürün ve Hizmetler


JET PULSE FİLTRE
MODÜLER Yapısı lojistik maliyetlerin azalmasını,üretim ve montaj zamanının kısalmasını ve sınırsız kapasite imkanı sağlamaktadır. YÜKSEK VERİMLİ Kartuş filtre kullanılarak M sınıfı (partikül büyüklüğü 0,2-2 mikron DIN EN 60335-2-69)her türlü endüstriyel kaynaklı tozlar %99 oranında filtre edilip,istenildiği taktirde ortama geri verilmektedir. SAĞLAM Kabin; yan ve üst kapakları,takviye profilleri,şasi ve taşıyıcı ayakların tamamı uygun sac kalınlıklarında pres bükümlü ve
BOMAKSAN markalı ürünler; hava temizleme makineleri, klima santralleri, hücreli aspiratörler, plazma lazer kesim masası, yağ buharı tutucu (oil mist) doğalgazlı sıcak hava üreteçleri, ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları, siklon, fan, filtre, santrifüj aspiratör ve vantilatörler olarak sıralanabilir.

Bu ürünler arasında, hava temizleme makineleri olarak adlandırılan TOZ TOPLAMA CİHAZLARI, çevre bilinci ve verimli çalışma ortamı oluşturma çabaları ile birlikte önem kazanmaya başlamıştır. Patlaçlı (jet-pulse) silkeleme yöntemli, kartuş veya panel filtreli olarak imal edilen cihazlar; çimento, boya, kömür, plazma lazer kesim tezgahları, seramik, maden, kimya, gıda, cam, kauçuk vb. sektörlerin ihtiyaçlarına cevap verecek biçimdedir.

#toz toplama filtrasyon cihazları #toz ve kaynak duman emici akrobat kollar #endüstriyel fanlar # #


Benzer Firmalar