Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » İSTANBUL Oto kiralama » Caren Rentacar

Caren Rentacar


Kuyumcu Kent 2.Plaza Kat 5/3 Yenibosna

Telefon1: 02126031664

Telefon2:

Fax: 0212 603 16 65

Web: www.carenrentacar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyen Caren Rent a Car yönetimi, VIP araç ve şöförleriyle kısa sürede müşteri portföyünü geliştirerek Oto Kiralama, Filo Kiralama ve Ticari Kiralama üzerine çalışmalarını yoğunlaştırmış ve bu konuda pazarda hak ettiği yeri kazanmıştır. Geniş bir araç parkına sahip olan Caren Rent a Car her geçen gün sizlerin desteği ile büyümektedir. İlke ve polikamızla size hizmet vermekteyiz. İş birliğimizin gerçekleşmesi dileğiyle...

Caren Rent a Car; Kalitenin, varılması gereken bir hedeften çok, gelişme ve süreklilik göstermesi gereken bir süreç olduğuna inanmaktadır. Bu düşünce çerçevesinde; müşteri memnuniyetini ana hedef olarak benimseyen şirketimiz, aşağıdaki ilkeler doğrultusunda kalite politikasını oluşturmuştur:


Ürün ve Hizmetler


Lüks Araç Kiralama, Kiralık Oto, Şoförlü & Şoförsüz Ekonomik Araba Kiralama Hizmeti

Lüks araç kiralama sektörünün lideri Caren Rentacar, araç parkında bulunan ve lüks araç segmentinin en önemli markalarından BMW 320, BMW 520 , BMW 745, BMW X6, BMW X5, BMW X3, MERCEDES S CLASS, MERCEDES E CLASS, MERCEDES C CLASS , MERCEDES CLK200 , AUDİ A3, AUDİ A4, AUDİ A5, AUDİ A6, AUDİ A8, AUDİ Q7, AUDİ Q5, RANGE ROVER SPORT, PORSCHE CAYENNE gibi araçlar başta olmak üzere lüks ve ekonomik araç kiralamada sizlere profesyonel ve kaliteli hizmet vermektetir.

Kiralık lüks araçlar, düzenli bakımları yapılmış olarak size en ekonomik ve güvenli koşullarla teslim edilir.

Caren Rentacar ağırlık verdiği Lüks Oto Kiralama yanısıra ihtiyacınız olan Binek Oto Kiralama ve Ticari Oto Kiralama hizmetleri de vermektedir:

İhtiyacınız olan Lüks Araç, Binek Araç veya Ticari Araç için lütfen sitemizi inceleyiniz. Sitemizde yer almayan diğer marka ve modeldeki araçlar için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

#oto kiralama #Lüks araç kiralama #Bmw Kiralama #Audi Kiralama #Range Rover Kiralama


Benzer Firmalar