Anasayfa » Oteller » Turizm » SAMSUN Oteller » Tuana Otel

Tuana Otel


Körfez Mahallesi, Atatürk Bulvarı Cad. 9.Sk. No. 7 Kurupelit - SAMSUN

Telefon1: 0362 457 80 05

Telefon2: 0362 457 80 10

Fax: 0362 457 80 15

Web: www.tuanaotel.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Samsun Tuana Otel uzanan plajlarının kıyısında yer almaktadır. Şehir merkezine 6 km, havaalanına 26 km mesafededir.

Samsun Tuana Otel’in sihirli dünyasına giriş yaptığınız andan itibaren sizi Tuan Otel’in konukseverliği karşılıyor.

Ülkemizin öncü dekorasyon firmalarından ART DEKOR Yonart Mobilya Tasarım A.Ş.’nin eşsiz estetik anlayışı dört bir yanınızı sararken, siz bu büyülü güzellikte yepyeni heyecanlar yaşayacaksınız.


Ürün ve Hizmetler

Yeni dekore edilmiş 50 oda ve suitle sizlere eşsiz bir deniz manzarası sunar. Tuana da bulunduğunuz sürece deniz manzarası ve muhteşem gündoğumunu yaşamaya doyamayacaksınız. Odalarımız manzarası ve sessiz ortamı ile rahatlamanız için ideal mekânlardır. Banyolarımız lüks olduğu kadar ferahtır. Tüm banyolarımızda duş bulunmaktadır.
Sizin için düşünülmüş tüm ayrıntılar Tuana da konaklamaya değer kılmaktadır.

Roof Restaurant
En üst katta bulunan Roof Restorantta klasik uluslar arası tatları ve usta aşçılarımızın modern türk mutfağına has yemeklerini tadabilirsiniz. Roof Restorantımız 13.00-24.00 saatleri arası açıktır. Samsun ve Bafra manzarası eşliğinde yiyeceğiniz yemeğin tek adresi Samsun Tuana Otel Roof Restaurant…

Gerçekleştireceğiniz tüm davet ve organizasyonlarda (Özel Toplantı, Düğün, Nişan vb. etkinlikler) isteklerinize profesyonel ekibimizle cevap vermeye hazırız. Bireysel veya grup aktiviteleri ve açık hava organizasyonları için birçok güzelliği bir arada bulabileceğiniz panaromik manzaralı terasımıza sizleri bekliyoruz.

Toplantı ve organizasyonlar
Özel hizmet verdiğimiz birinci sınıf çok amaçlı toplantı salonu, iş görüşmeleri ve her türlü şirket organizasyonları için ideal mekândır. Çok kapsamlı ve karmaşık toplantı ve organizasyonlarda dahi dikkatli ve uzman kadromuz ekibinizle birlikte çalışmaya hazırdır. Tüm teknik donanımla toplantı odamız hizmetinize sunulmuştur.

#samsun otel #restaurant cafe #lüks konaklama # #


Benzer Firmalar