Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » ANTALYA İnşaat şirketleri » ALTUĞ MİM. DEK. MÜH. İNŞ. MAK. SAN. LTD.ŞTİ.

ALTUĞ MİM. DEK. MÜH. İNŞ. MAK. SAN. LTD.ŞTİ.


İsmetpaşa cad. Kilit 1 İşhanı Kat : 2 No :70 Muratpaşa /Antalya

Telefon1: 0.242.2473990

Telefon2: 0.216.4696623

Fax: 0.242.2473990

Web: www.celikyapiproje.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1976
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1976 Yılından beri faaliyet gösteren firmamız 1997 yılında kurumsal kimliğine Altuğ Mimarlık Dek. Müh. İnş. Mak. San. Tic. Ltd. Şti. olarak kavuşmuştur. Çeşitli konut , kooperatif , otel mimari ve statik projeleri yapan firmamız 1997 yılından sonra ise prefabrik ve çelik endüstriyel fabrika binalarının proje , uygulama ve kontrollük hizmetlerine ağırlık vermiştir.
Firmamız İnşaat Mühendisi , Mimar ve Makine mühendislerinden oluşan deneyimli kadrosu ile müşterilerine sağlam , kullanışlı ve kaliteden ödün vermeden en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

1-Tasarım : Yatırım ve projenin ilk safhasıdır. Düşünülen tesisin (yapının) ön planlaması yapılır ve bir tasarım planı hazırlanır. Çeşitli konstrüksiyon sistemleri mukayeseli olarak analiz edilir. Uygulanabilirlik karlılık , güvenlik , ekonomiklik , süre açısından değerlendirilerek sayısal sonuçlar elde edilir ve müşteriye seçenekler sunulur. Karar doğrultusunda tasarım planı hazırlanır.
2-Projelendirme : Tasarım planı doğrultusunda teknik şartnameler , modeller oluşturulur , statik proje ve imalat resimleri hazırlanır. İmalat ve kesim planları hazırlanır , işin en ekonomik ve minimum firelerle bitirilmesi için basitleştirme ve standartlaştırma yaklaşımı ile çalışılır. Altuğ proje işin imalatı ve kalite kontrolü safhasında deneyimli olduğu için projeyi imalat safhasında izlenebilir ve kontrol edilebilir şekilde dizayn eder ve oluşması muhtemel problemler için önlem alır. Proje ve imalatın bir bütün olarak ele alınması , gerek projeci gerekse imalatçı açısından geri dönüşleri ve kayıpları en aza indirerek üretimde verimliliği hedefler.
3-İmalat : Projesi hazırlanan işlerin teknik şartnameye , ilgili standartlara ve yasal mevzuatlara uygun imalatı yaptırılır. İmalat konusunda yeteli donanıma sahip firmalar seçilerek , işin en uygun ve emniyetli şartlarda ve istenilen ve planlanan zamanda tamamlanması sağlanır.
4-Kontrol : Kalite planlarının (ITP) hazırlanması imalat öncesi , imalat esnasında ve imalattan sonra kontrollerin yapılması , Altuğ imalat ve konstrüksiyon bölümünün başlıca faaliyetleri arasındadır. Altuğ mühendislik ankrajların konulmasından başlayarak çelik yapıların kaplamaya teslim edilmesi safhasına kadar denetim , kontrollük ve takip hizmetleri de vermektedir.

#çelik yapı #çelik proje #çelik konstrüksiyon #altuğ mühendislik #kalite danışmanlığı


Benzer Firmalar