Anasayfa » Evden eve nakliyat » Muhtelif hizmetler » ANKARA Evden eve nakliyat » çayyolu evden eve nakliyat 0312 346 0 112 ümitköy evden eve nakliyat

çayyolu evden eve nakliyat 0312 346 0 112 ümitköy evden eve nakliyat


12.cadde 371.sokak no:22/B demetevler

Telefon1: 0312 346 0 112

Telefon2: 0312 346 0 113

Fax: 0312 346 0 113

Web: www.ankaraevdenevenakliyat.biz

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

0312 346 01 12

0312 346 01 13

0535 405 75 79

0507 219 03 14

EVDEN EVE NAKLİYAT

Taşıma esnasında ev eşyasının her türlü paketlemesi, nakliyesi, yeni adresinde kolilerin açılması ve mobilyaların yerleştirilmesi, demonte edilen mobilyaların tekrar monte edilmeleri itinalı bir biçimde yapılmaktadır.
Yapılmakta olan tüm işlemler kendi dalında profosyonel bir ekip ve ekip başkanı tarafından idare edilerek yapılır. Bir mobilyacı , elektrikli ev aletleri montajından sorumlu bir personel ile beraberinde Paketleme kadrosu ile birlikte bir ekip oluşturularak size hizmet sunulmaktadır.
Evden eve nakliyat işleminin gerçekleştirilmesi sırasında her türlü soru ve sorunlarınız için sizinle ilgilenicek bir ekip yetkilimiz yanınızda mevcut bulunur.

EV TAŞIRKEN TAŞIMA PRENSİPLERİMİZ

1- Öncelikle sökülmesi gereken mobilyalar sökülür. Bütün mobilyalar battaniye ve iplerle sarılıp paketlenir. Ambalajlı olarak kamyona yüklenir. Taşınılacak yeni adreste de merdivenlerden ambalajlı olarak çıkarılır. Yerleşmesi gereken odalara yerleştirildikten sonra üzerindeki battaniye ve ipler çözülüp alınır.

2- Buzdolabı, fırın, çamaşır, bulaşık, kurutma makinesi, bombeli camlı vitrinler kartonlara sarılıp iple bağlanır.

3- Yatak odası gardıropları da monte ettikten sonra kulp çıkıntısı, ayar vidaları, camlı kısımları ve menteşeleri olması nedeni ile kamyonda çıkıntıları boşluklara denk gelecek şekilde ambalajlanır. Gidilecek yeni evde tekrar mobilyaların montajı yapılır.

4- Bardak, yemek takımları, kristaller, aksesuarlar hava kabarcıklı naylonlara sarılıp koli ve fıçılara yerleştirilir. Mobilyalarınız diğer tarafta yerleşince tekrar yerlerine konulur. Bizden sonra size vitrin içinde kendi ihtiyacınıza göre yerleştirmeniz kalır.

5- Televizyon, video, müzik seti gibi elektronik cihazlar önce battaniyelere sarılıp muhtelif büyüklükteki kolilere yerleştirilip iple bağlanır.

6- Çiçekler, büyüklüklerine göre koli ve fıçılara yerleştirilir.

7- Taşınmadan dolayı herhangi bir hasar olması halinde tamir edilebilirse tamir; tamiri mümkün değilse bulunabilen bir şey olması kaydı ile yenisini alıp müşteriye teslim ediyoruz.

8- Elektronik ve elektrikli eşyalarda fiziki bir hasar olması halinde tarfımızdan tazmin edilecektir.

Ankara-Afyon evden eve nakliyat Akköprü Evden Eve Nakliyat, Akyurt Evden Eve Nakliyat, Altındağ Evden Eve Nakliyat,
Ayaş Evden Eve Nakliyat, Bala Evden Eve Nakliyat, Batıkent Evden Eve Nakliyat,
Bilkent Evden Eve Nakliyat, Bahçelievler Evden Eve Nakliyat, Beypazarı Evden Eve Nakliyat,
Çayyolu Evden Eve Nakliyat, Çankaya Evden Eve Nakliyat, Çamlıdere Evden Eve Nakliyat,
Çubuk Evden Eve Nakliyat, Etlik Evden Eve Nakliyat, Eryaman Evden Eve Nakliyat,
Elvankent Evden Eve Nakliyat, Etimesgut Evden Eve Nakliyat, Emek Evden Eve Nakliyat,
Elmadağ Evden Eve Nakliyat, Gölbaşı Evden Eve Nakliyat, Konutkent Evden Eve N


Ürün ve Hizmetler


Çayyolu Evden Eve Nakliyat 0312 2694292 0535 4057579
www.gulumnakliyat.net info@gulumnakliyat.net 0312 271 73 71 0505 693 79 42 0538 608 96 58 Ankara`nın lider evden eve nakliyat firması olan Gulum Nakliyat Türkiye`nin her köşesine profesyonel nakliye hizmeti vermektedir. Ev eşyası,ofis, banka, okul, fabrika vb.. nakliyat hizmetleri veren firmamız ambalajlı, sigortalı ve lüx taşıma hizmeti ile müşterilerinin ter
Akköprü Evden Eve Nakliyat, Akyurt Evden Eve Nakliyat, Altındağ Evden Eve Nakliyat, Ayaş Evden Eve Nakliyat, Bala Evden Eve Nakliyat, Batıkent Evden Eve Nakliyat, Bilkent Evden Eve Nakliyat, Bahçelievler Evden Eve Nakliyat, Beypazarı Evden Eve Nakliyat, Çayyolu Evden Eve Nakliyat, Çankaya Evden Eve Nakliyat, Çamlıdere Evden Eve Nakliyat, Çubuk Evden Eve Nakliyat, Etlik Evden Eve Nakliyat, Eryaman Evden Eve Nakliyat, Elvankent Evden Eve Nakliyat, Etimesgut Evden Eve Nakliyat, Emek Evden Eve Nakliyat, Elmadağ Evden Eve Nakliyat, Gölbaşı Evden Eve Nakliyat, Konutkent Evden Eve Nakliyat, Kurtuluş Evden Eve Nakliyat, Keçiören Evden Eve Nakliyat, Kızılay Evden Eve Nakliyat, Küçükesat Evden Eve Nakliyat, Mamak Evden Eve Nakliyat, Pursaklar Evden Eve Nakliyat, Polatlı Evden Eve Nakliyat, Siteler Evden Eve Nakliyat, Sincan Evden Eve Nakliyat, Dikmen Evden Eve Nakliyat, Fatih Evden Eve Nakliyat, Yenikent Evden Eve Nakliyat, Yenimahalle Evden Eve Nakliyat, Ümitköy Evden Eve Nakliyat, Anıttepe Evden Eve Nakliyat, Aydınlıkevler Evden Eve Nakliyat, Oranşehri Evden Eve Nakliyat, Ayrancı Evden Eve Nakliyat, İncesu Evden Eve Nakliyat, Ankara-İstanbul Evden Eve Nakliyat, Ankara Nakliyat, Ankara-İzmir Evden Eve Nakliyat, Ankara-Bursa Evden Eve Nakliyat, Ankara-Kırıkkale Evden Eve Nakliyat, Ankara-Eskişehir evden eve nakliyat, Ankara-Afyon evden eve nakliyat

#Çayyolu Evden Eve Nakliyat, Çankaya Evden Eve Nakl #Esat evden eve nakliyat - Dikmen evden eve nakliya #Bahçelievler evden eve nakliyat - seyran evden eve #Demetevler evden eve nakliyat - Yenimahalle evden #EKeçiören Evden Eve Nakliyat,Etlik Evden Eve Nakli


Benzer Firmalar