Baysan EPS Makina


Doğu Sanayi Sitesi 9. Blok No: 5 Yenibosna / İstanbul

Telefon1: 05377218071

Telefon2:

Fax: 0212 503 91 15

Web: baysanepsmakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Baysan Makina, 1971 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Adını kurucusu Avni Bayer’in soyadından alan firmamız, o dönemde Türkiye’deki dar olan makine imalatını bir nevi genişleterek Türk ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla faaliyete geçmiştir.

Son yıllarda Avrupa birliği ve daha sonra Türkiye’de enerji tasarrufu amacıyla konutlarda düşük maliyetli ısıtma ve soğutma yapabilmek için bina ısı yalıtımına çok büyük yatırımlar yapılıyor. Tüm bunları göz önünde bulundurarak Baysan Makina, son yıllarında Türkiye’nin öncü EPS (Styropor) makine ve ekipman üreticilerinden birinde üretim müdürlüğü yapmış ve toplam 18 yıllık makine imalatı tecrübesine sahip makine mühendisi Mustafa DERELİ’yi kadrosuna katarak, EPS makine sektöründe tüm styropor imalatçılarına hizmet vermeye karar verdi.

Firmamız EPS (Styropor) yalıtım levhası üretimi ile ilgili tüm makine ve yardımcı ekipmanların imalatını gerçekleştirmekte, istenildiğinde komple tesisler de kurmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

EPS, Styropor, Strofor, Strafor, Stropor, Strapor, Polistren, Yalıtım, imalatı, şişirme makinesi, kesma hattı makinesi, kırma makinesi, karışım karıştırma karıştırıcı mixer mikser makinesi, tozalma makinesi, paketleme makinesi, bloklama blok makinesi, altyapı ünitesi, silo dairesi, lamba zıvana makinesi

# # # # #


Benzer Firmalar