Ege Tarım Dergisi


Kıbrısşehitleri Cad. No:92 Kat:6 Daire12 Alsancak İzmir

Telefon1: 0232 464 56 44

Telefon2: 0232 464 65 02

Fax: 0232 464 65 02

Web: www.egetarimdergisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ege Bölgesi Ziraat Odalarının katkılarıyla yayınladığımız Ege Tarım Dergisi’ni yayına hazırlıyoruz. Ege Tarım Dergisi Bölgedeki 8 il ve 127 ilçe merkezinde, tüm üreticilere, tarımsal kuruluşlara, üniversitelerin ziraat fakültelerine, Tarım Bakanlığı temsilciliklerine, ziraat, gıda mühendisliği, veterinerlik bürolarına, bayiilere ve abonelerimize, Ziraat Odası kanalı ve kargo şirketleri ile ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.
Ege Tarım Dergimizin tüm sayıları, www.egetarimdergisi.com sitemizden de yayınlanarak tüm ilgililerin internet üzerinden de kolayca erişebilmesi sağlanmaktadır.
Her sayısında üreticilerle, tarım sektörünün destekleyicisi olan kuruluş ve firmalar, üniversitelerimizin değerli öğretim üyelerinin ilgisi ve desteğini yoğunlaştırdığı dergimizin, önümüzdeki dönemlerde daha doyurucu ve etkili yayın sürdüreceği bir gerçektir. Katkısı olan herkese teşekkürü bir borç biliriz.
Ege Tarım Dergimiz bu güne kadar yürüttüğü yayın politikasını, bundan sonra da sürdürme kararındadır. Bu güne kadar politikamız, öncelikle hedef kitleniz üretici üyelerimizle onlara ürünleri ile hizmet veren firmalar arasında köprü görevini en iyi şekilde yürütmek olmuştur. Bu görüşten hareketle firmaların üreticiye yönelik ürünlerin tanıtımı, vermek istediği mesajlar, yenilikler, söyleşi ve röportajlar için sayfalarımız her zaman açıktır. Röportaj ve söyleşi konusunda elemanlarımız her zaman çağrınızı beklemektedir. Yeter ki, tanıtımı yapılacak ürün üye üreticilerimizi ilgilendirsin. Bilindiği gibi, söz konusu yayınlar tamamen ücretsizdir. Zira ilgili firmalar ile hedef kitlesi arasında köprü olmak görevimizdir.


Ürün ve Hizmetler

Dergi

#Tarım, ege, #ziraat, ajans #yayın, dergi #veteriner, haber #hayvancılık, bitki


Benzer Firmalar