BAŞAK CATERING


Çakmaklı Mah.Hadımköy Yolu Üzeri Negiş Plaza Fabrika Girişi No:108 K:3 Esenyurt

Telefon1: 0212 886 43 19

Telefon2: 0212 886 43 20

Fax: 0212 886 43 25

Web: www.basakcatering.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Başak Catering, 2003 Yılında kurulmuş ve şuanda da faaliyetlerini İSTANBUL (Avcılar-Bakırköy-Silivri’) SAMSUN,bölgelerinde yerinde üretim ve taşıma yemek olarak hizmetlerini sürdürmekte olan, yemek sektörünün öncü kuruluşlarından biridir.
Hizmetlerimiz tamamen gıda konusunda ve hizmet sektöründe uzun yıllar tecrübe edinmiş profesyonel ve uzman kadrolar tarafından ‘ISO 9001 & HACCP’ uygulama güvencesiyle, titizlikle gerçekleştirilmektedir.
Şirketimizin temel amaçlarından biri de kurum kültürümüzün, iyi niyet ve ticari ahlakın getireceği kaliteli ve lezzetli yemek, hijyenik bir ortamda üretim, mükemmel servis, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve profesyonel yönetim anlayışının sağlanması yönündedir. Bu doğrultuda MERT GIDA İNŞ.TURZ.SAN.VE TİC.LTD ŞTİ; işyerleri, fabrikalar, okullar ve küçük büyük tüm kuruluşlara hizmet vermeyi amaçlamaktadır.
Bu amaç doğrultusunda tüm çalışanlarımız; iyi bir gıda sektöründe uyulması gereken kurallar ve yasaların getirmiş olduğu, çalışan personel sağlık raporu alarak ve belirli periyotlarda sağlık kontrolleri yapılmak suretiyle, üretim esnasında hijyenik koşullarda galoş, maske, eldiven(tek kullanımlık) koruyucu maddeler kullanarak tecrübeli İşletme Müdürümüz, Gıda Mühendisimiz(Kalite Yöneticisi) ve Aşçıbaşımız denetiminde görev yapmaktadır.
Üretimimizde kullandığımız tüm malzemeler titizlikle seçilmekte ve gıda sektöründe kalitesini ispatlamış firmalardan temin edilmektedir.
Firmamız “Başak Catering” ismini ve logosunu Marka Tescil Kurumundan tescillendirmiş ve bu isim ve logo ile faaliyetlerini sürdürmektedir.
Ayrıca Başak Catering, düğün,açılış,piknik organizasyonları,davetler,kokteyller,iftar yemekleri,konsept yemekler,kamp organizasyonları gibi bir çok faaliyetlerle de müşterilerine ulaşmakta ve başarıyla yolunda yürümeye devam etmektedir.
Başak Catering, catering hizmetleri dışında, İYSAD(İstanbul Yemek Sanayicileri Derneği)’n da yönetim kurulu üyelerinden olup, yemek sektörünün gelişimi için destek ve faaliyetlerini sürdürmektedir.
KALİTE POLİTİKAMIZ

TECRÜBELİ YÖNETİMİMİZ VE BİLİNÇLİ PERSONELİMİZLE;
 Kusursuz hizmet için sürekli gelişme bilincini taşıyan,
 Uluslar arası kalite standartlarında, zamanında servisle, KALİTE,HİZMET VE DİSİPLİNDEN asla ödün vermeyen,
 Çevreye ve topluma saygılı,
a)Müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak onlara en uygun fiyata en kaliteli ürünleri sunan,
b)Sektörde teknolojik tüm gelişmeleri takip ederek, müşteri beklentileri doğrultusunda yatırımlar yapan,
c)Çalışan, işveren ve müşteri mutluluğuna odaklanmış,bir kuruluş olmaktır.


Ürün ve Hizmetler

yemek, gıda, tabldot, catering, organizasyon

#yemek #gıda #tabldot #catering #organizasyon


Benzer Firmalar