ICS Güvenlik Elektronik ve Alarm Sistemleri


S.Cedit Atatürk Cd. Ulaştırıcı Sk. Eriş Sitesi A Blok No:3/5 Kadıköy

Telefon1: 0 216 411 27 72

Telefon2:

Fax: 0 216 411 27 73

Web: www.icsguvenlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Distrübütörlük

ICS, Yazılım Gelistirme ve Sektörel Çözümler olmak üzere iki ana is alanında faaliyet gösteren bir firmadır.

ICS, sektörel çözümlerine ICS Elektronik Güvenlik ve Alarm Sistemleri adı altında ayrı bir firma kurmuş kurucularının elektronik güvenlik sektöründe 10 yılı aşkın süredir yurt içi ve yurt dışı önemli projelerin her safhasında bulunarak elde ettiği tecrübeyi kendine özgü titiz ve disiplinli hizmet anlayışı ile elektronik güvenlik sistemleri konusunda yatırımlarına başlamış ve gelinen noktada da entegre bina kontrol sistemlerinde haklı yerini aldığını kanıtlanmıştır.

Konusunda uluslar arası alanda kabul gören standartları göz önünde bulundurarak; kullandığı cihazların seçimleri, bakımı ve işletme eğitimleri konusunda planlı ve iş alanlarına odaklı çalışmaları tecrübeli ve dinamik personeli ile en üst seviyede tutmak için araştırma ve geliştirme çalışmalarına aralıksız devam etmektedir

Kendisini herzaman bir “çözümevi” olarak tanıtmaya çalısmıs olan ICS, müsterilerine daha iyi hizmet ve çözümler sunabilmek amacıyla, 2007 yılında Honeywell Geçiş Kontrol Sistemleri (Northern Computers), Morley IAS Yangın Algılama Sistemleri ve 2008 yılı itibari ile LG (CCTV) konusunda yetkili satıcılık sözleşmesi imzalamış ve gerekli servis ve destek ekibini oluşturmuştur.

Bugüne kadar, ICS, müsteriyi bir is ortağı olarak görme yaklasımı ve devamlı müsteri memnuniyetini iki önemli temel ilke olarak kabul etmistir. Bu temel anlayıs ile, stratejilerini, kullanıcı memnuniyetinden ve hizmet kalitesinden ödün vermeden planlı ve is alanlarına odaklı bir sekilde belirlemeyi fırsatçı yaklasımlara tercih etmistir. ICS, is ortaklarını mutlu kılmak için bu ilkelerini sürdürmeye kararlıdır.


Ürün ve Hizmetler

ihtiyaca göre en ekonomik ama kaliteden ödün vermeden kullanılabilecek cihazları özenle seçerek müşterilerine sunmayı ilke edinmiş olan firmamız, müşterilerinin teknolojik çeşitlemeler sonucu ortaya çıkan karmaşık çözümler sebebiyle karşılaşabileceği problemlere karşı en iyi seçimi yapması konusunda müşterilerimizin çözüm evi olmuştur.

Kapalı Devre Televizyon (CCTV) Sistemleri
Kartlı Geçiş Sistemleri
Yangın İhbar, Gaz Algılama ve Gazlı Söndürme Sistemleri
Entegre Çevre Güvenlik Sistemleri
Hırsız İhbar Sistemleri
El ve Kapı Tipi Metal Dedektörleri – X-Ray Cihazları
Seslendirme, Acil Anons (PA) Sistemleri

#CCTV #Kartlı Geçiş #Alarm Sistemi # #


Benzer Firmalar