Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » ANKARA Metal ve Yan Sanayi » BİLLUR MAKİNE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

BİLLUR MAKİNE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.


Has Emek San.Sitesi 667 sok.No:66 İvedik Org.San.Bölgesi Ostim/ANKARA

Telefon1: 0312 395 35 60

Telefon2:

Fax: 0312 395 29 77

Web: billur.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Bulgaristan

Şirketimiz, 1979 yılında kurulmuş olan Ankara Cıvata, Endüstri Mamulleri Sanayi ve Ticaret Kollektif Şirketi ve onun devamı olarak önce Ankara Cıvata A.Ş. daha sonra (1994 yılından itibaren) Billur Cıvata Ticaret ve Sanayi Limited Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi olarak süregelmiştir.

Kurulduğu yıllarda cıvata ticareti yanında, çeşitli sınai ara mallar ve makine ithalatı yapmıştır. 1989 yılından itibaren makine ithalatını ön plana almış ve Bulgaristan, Plevne menseli Vaptsarov firmasının Türkiye temsilcisi ve tek ithalatçısı olmuştur. Vaptsarov firması hidrolik ve eksantrik pres üretiminde 100 yıllık deneyim sahibidir. 100.000m2 kapalı alanda üretim yapan Vaptsarov mamulleri dünyada 43 ülkede satılmaktadır. Bu ülkelerden Almanya, İtalya, İspanya ve Türkiye, toplam üretimin yaklaşık %70`ini satmaktadır.

Billur Makine olarak Vaptsarov preslerin,
1- Satış
2- Servis
3- Yedek Parça
hizmetlerini Türkiye, Orta Doğu ve Tür kî Cumhuriyetlerde sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

C ve H tipi eksantrik preslerin satışını, yedek parça teminini ve servis hizmeti vermekteyiz. Bunun yanı sıra, Avusturya`dan Pewag marka yük kaldırma zincirleri, çeşitli marka spanzet ve kaldırma ekipmanları, transpalet ve istif makinaları, ve aksesuarlarını ithal etmekte ve satmaktayız.

#eksantrik pres #şahmerdan transpalet #spanzet zincir #hidrolik pres #kaldırma ekipmanları


Benzer Firmalar