Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » BURSA Metal ve Yan Sanayi » T İ T İ Z MAKİNA SANAYİ VE TİCARET

T İ T İ Z MAKİNA SANAYİ VE TİCARET


NOSAB Dökümcüler Sanayi Sitesi Şeftali Caddesi 106. Sok.No 22 16140 Nilüfer / BURSA / TÜRKİYE

Telefon1: + 90 224 411 10 95

Telefon2: + 90 224 411 10 96

Fax: +90 224 411 10 94

Web: www.titizmak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1973
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:4 | Memur:2 | İşçi:24
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Doğu Blok ve Avrupa ülkeleri

Titiz Makine, 1973 yılında Ahşap ve Alüminyum işleme makinelerini imal etmek için Bursa’da faaliyetine başlamıştır.
Titiz Makine, 1989 yılında gelişen iş hacmi ve artan pazar talebini karşılamak amacıyla Alüminyum ve PVC Profil işleme makinelerinde yüksek kalite ve standartlarına çıkmak için Burs Nilüfer Organize Sanayi Bölgesindeki yeni fabrikasına taşınmış ve halen aynı fabrikada üretimini devam ettirmektedir.
Titiz Makine, sektörünün en iyi ve en önemli firmaları içinde ilk sıradaki yerini almak ve ürün yelpazesini çeşitlendirmek amacıyla Alüminyum ve PVC Profil işleme makine imalatının yanı sıra 2006 yılında Sawshark serisi Şerit Testere ve Profil Boru Bükme makinelerini de üretmeye başlamıştır.
Titiz Makine, koşulsuz müşteri memnuniyetini, kalite ve güvenilirliği kendine ilke edinmiş ve bu sayede Metal İşleme makineleri üretiminde de kısa sürede iyi bir yol kat ederek iç piyasadaki gelişimine paralel olarak, ihracat atağıyla yurt dışı piyasasında da önemli bir yere gelmiştir.
Titiz Makine, yurt dışında ve yurt içinde geniş bir bayi ağı oluşturarak müşterilerine satış öncesi ve satış sonrası iyi bir hizmet vermeyi hedeflemiştir.
Titiz Makine, belgelendirmeye ciddi anlamda önem vermiş ve bunun sonucu olarak ISO: 9001: 2000 Kalite Sistem Belgesi ile Avrupa Güvenlik Standartlarına uygunluk Belgesi (CE) ile kalitesini kanıtlamıştır.
Titiz makinenin hedefi, taşıdığı saygın imajı ile Dünya standartlarındaki firmalarla kalite ve hizmet açısından rekabeti sürdürmektir.


Ürün ve Hizmetler

YATAY ŞERİT TESTERE MAKİNASI, ÇİFT SÜTUNLU ŞERİT TESTEREMAKİNASI, PROFİL/ BORU BÜKME MAKİNASI, PVC PROFİL İŞLEME MAKİNALARI, ALÜMİNYUM PROFİL İŞLEME MAKİNALARI

#METAL, MAKİNA #ŞERİT,TESTERE #PVC,ALÜMİNYUM #PROFİL, İŞLEME #BÜKME, BORU


Benzer Firmalar