Anasayfa » İnşaat makinaları » İnşaat sanayi » İZMİR İnşaat makinaları » HİDROSEÇ HİDROLİK İŞ MAKİNALARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

HİDROSEÇ HİDROLİK İŞ MAKİNALARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


Sanayi Sitesi 16.sokak No:59

Telefon1: 0232.5459910

Telefon2: 0232.5459911

Fax: 0232.5459912

Web: www.hidrosec.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:4 | Memur:6 | İşçi:30
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Libya,KKTC

HİDROSEÇ HİDROLİK İŞ MAKİNALARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. 25 Yıllık üretim tecrübesi ile bugün Türkiye Beko-Loder İş Makinaları Pazarında Gerek yedek Parça gerekse imalat konusunda söz sahibi olmuş bir firmadır. Şimdiye kadar müşterilerinin hizmetine sunduğu, sayıları 1000’i bulan traktör üzeri kazıcı – yükleyici ve Portatif Yükleyci,Tomruk yükleyici,Mekanik Yükleyici ve Mini beko modelleri ile de sektörde hak ettiği konuma gelmiştir.

Halen Ödemiş/İZMİR`de 4.000m2 alan üzerindeki fabrikasında 40 çalışanıyla Türkiye çapında bir firma olma yolundadır.

Sürekli gelişmek, kalite standartlarını üst düzeye çekmek, en iyiyi sunmak ve büyümek temel hedefleri olarak ortaya koyan firma Hidrolik İş Makinası ekipmanları piyasasındaki tecrübeleri ile her geçen yıl kendini yenileyerek yaptığı yatırımlarla ürün kalitesini ve ürün yelpazesini arttırmıştır. Tecrübe ve teknolojisini Beko Loder olarak da bilinen Kazıcı Yükleyici İş Makinası imalatı konusunda yoğunlaştıran firma ISO 9001 Kalite Güvence Belgesi ve CE belgesini alarak dünya standartlarında çalışan bir firma olduğunu kanıtlamıştır. HİDROSEÇ, Traktör üzeri ekipmanlar dışında, Beko-Loder sektöründe çalışan birçok markanın yedek parça ve revizyon çalışmaları ile bunlara takılabilen alternatif ataşman seçenekleri ile geniş bir kitlenin her türlü koşulda işini görebilecek çeşitlilikte alternatifler sunabilen yerli imalatçı firma durumundadır.

HİDROSEÇ, sadece Türkiye`de satmak için değil, dışarıya-Dünyaya satmak için de üretim yapmaktadır. Bu arada hedefleri sadece ‘satmak’ değildir. Satış sonrasında da müşterilerine ‘her türlü desteği sağlamak’ ve ‘müşterilerini memnun etmek’ temel prensiplerden biri olarak benimsenmiştir. Bu bağlamda, müşterilerine en kısa sürede en iyi şekilde ulaşabilmek için yurtiçinde 20`nin üzerinde satış ve servis noktasında hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

*MST(SANKO)
*HMK(HİDROMEK)
*JCB
*VOLVO
*ÇUKUROVA
*CAT
*CASE
*FERMEC
*TEREX
*NEW HOLLAND
*HITACHI

İŞ MAKİNALARI YEDEK PARÇA/SERVİS/TEKNİK DESTEK

TRAKTÖR ÜZERİNE MONTE EDİLEBİLEN

*YÜKLEYİCİ
*KANAL KAZICI
*TOMRUK YÜKLEYİCİ
*PORTATİF YÜKLEYİCİ
*VİNÇ

BAĞ-BAHÇE İŞLERİ İÇİN

*MİNİ YÜKLEYİCİ
*MİNİ BEKO(KAZICI)
*PORTATİF YÜKLEYİCİ

MAKİNALARINIZA TAKILABİLEN ATAŞMANLAR

*AÇILIR KOVA
*BEKO KOVASI
*TESFİYE/KAR KÜREĞİ
*POLİP
*RİPER
*BALYA ATAŞMANI
*BURGU
*KIRICI
*SIKIŞTIRMALI KAĞIT APARATI
*FORKLİFT ÇATALI

#İş makinası #Yedek parça #Servis Hizmeti #Traktör kepçe #Beko loder


Benzer Firmalar