Anasayfa » Emlak işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Emlak işleri » Avcılar Çamlıca İnşaat Emlak Ofisi

Avcılar Çamlıca İnşaat Emlak Ofisi


Reşitpaşa cd. Arpacı Sok No:4 ( Avcılar Yeni Kaymakamlık Sokağı) Avcılar İSTANBUL

Telefon1: 212 593 72 88

Telefon2: 0212 590 62 33

Fax:

Web: www.avcilarcamlicaemlak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÇAMLICA İNŞAAT EMLAK ve GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI, uzunca süreden beri biriktirdiği tecrübe ve bilgisini, uzman bir kadro ile 1994 yılıda birleştirerek müşterilerine katma değerli çözümler sunmayı, profesyonel hizmet vermeyi amaç edinmiştir.
ÇAMLICA İNŞAAT EMLAK ve GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI 1994 yılında, ELEKTRİK, SIHHİ TESİSAT, İNŞAAT ve DEKORASYON, iş kolunda AVCILAR’ da faaliyet’e başladı. Bilinçli ve dürüst emlakçılık şiarı ile önce dernekler safhasında, daha sonrada, İSTANBUL UMUM EMLAK KOMİSYONCULARI ODASI bünyesinde temel eğitim alarak, misyonunu geliştirdi.
ÇAMLICA İNŞAAT ve EMLAK’IN çalışma amaçlarından biri, kamuoyunu, bilinçli alışverişin temel ilkeleri olan, doğru yerde, doğru malı, doğru fiyata müşterilerine kazandırmaktır. Bir diğer ilkesi ise, gayrimenkul alanında, öğrendiği bilgi ve yasal prosedürü müşterileriyle paylaşmaktır.
ÇAMLICA İNŞAAT ve EMLAK; Felsefesi, insan ve insana saygı üzerine kurulmuştur. Bu temel ilke, yaşama bakış açısı olmuştur.
ÇAMLICA İNŞAAT ve EMLAK; mevcut yapı içindeki, mesleki bozulmanın düzeltilmesinde, elinden gelen mücadeleyi yapıp, mesleki itibarın tekrar kazanımı için SOLOGAN olmuştur… Bu anlayış içerisinde, ÇAMLICA İNŞAAT ve EMLAK ile alış veriş hem GÜVENLİ hem KAZANÇ’LIDIR…


Ürün ve Hizmetler

Çamlıca, camlicaemlak, emlak, gayrimenkul, avcılar, avcılar satılık, avcılar kiralık, avcılar evler, gümüşpala kiralık, gümüşpala satılık, gümüşpala evler, küçükçekmece kiralık, küçükçekmece satılık, üniversite, firuzköy kiralık, denizköşkler kiralık, büyükçekmece, kiralık, satılık, daire, konut, işyeri, arsa, ofis, ev, evler, deniz köşkler, üniversite, ambarlı, haramidere, bizimkent, beykent, avcılar kiralık, avcılar satılık, büyükçekmece kiralık, avcılar daire, avcılar ev, evler, daire, daireler, satılık, kiralık, konut, işyeri, arsa, yazlık, kooperatif, devremülk, turistik tesis, ilan, emlak, gayrimenkul, ev, daire, ofis, İstanbul, Ankara, İzmir, kredi, konut kredisi, mortgage, tutsat, dekorasyon, toki, konut projeleri, site, emlakçı, inşaat firması, kelepir, ucuz, sıfır, acil, markalı konut, villa, residence, dubleks, tripleks, stüdyo, bina, apartman, tarla, dükkan, müstakil ev, yalı, faiz oranları, emlak vergisi

#Avcılar, Avcılarda #Satılık, Kiralık #Daire, dükkan #arsa, işyeri #merkez, denizköşkler


Benzer Firmalar