biobellinda


seval.cd.no:101/12

Telefon1: 03123308185

Telefon2: 05559823932

Fax: yok

Web: www.evdenkazanc.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:50000 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Firmamız Üsküdar`da kurulmuş, 2 yılda 50 bin üyeye ulaşmış, konsantre ve biyolojik ev tem. ve kozmetik ürünleri üreten üyelik sistemiyle çalışan mükemmel bir firma dır.parfüm, saç şampuanları, vucut jeli, ev temizlik ve kişisel bakım ürünleri mevcuttur. çok yakında diş macunu ve bitkisel cilt bakım ürünleri çıkacaktır. üyelik ücreti yoktur, 50 ytl lik (5 ad ürün, 2 ad. boş aparat, katalog, broşür,sistem klavuzu var içinde)üyelik seti alan herkes üye olup %35 indirimli alabilir.
Yılbaşında diğer firmalardaki gibi üyelik yenileme ücreti yoktur .
Ürün almayınca üyelik düştü riski yoktur. her kesimin kolaylıkla yapabileceği mükemmel bir iş fırsatı dır.her bulduğunuz üye için şirket size 10 ytl prim yatırır.

Ben ürün ve sistem tanıtamam diyenler, sadece kendi ihtiyaçlarını almak için üye olabilirler.%35 indirimli kansorojen madde ihtiva etmeyen mükemmel ürünleri kendileri kullanabilirler.


Ürün ve Hizmetler

evden para kazan-ek iş imkanı-part time full time iş-boş zamanlarınızda iş-parakazanmanın yolları-para kazanma imkanı-ev hanımlarına iş-çalışanlara ek iş-sağlıklı ürünler-ekolojik ürünler-

#evden para kazan-iş imkanı #para kanmanın yolları-ek iş #ek gelir-ev hanımlarına ek iş #para kazan-par time full time iş #sağlıklı ürünler-


Benzer Firmalar