Anasayfa » Reklamcılık ve tanıtım hizmetleri » Basın ve Medya » KAYSERİ Reklamcılık ve tanıtım hizmetleri » muş evden eve nakliyat LEVENTLER TAŞIMACILIK EV TAŞIMASI 0352 231 86 24

muş evden eve nakliyat LEVENTLER TAŞIMACILIK EV TAŞIMASI 0352 231 86 24


SEYİTGAZİ MAH.HAYBER.SOK.NO:21/B SEYİT BURHANETTİN KARŞISI KAYSERİ

Telefon1: 0352 231 86 24

Telefon2: 0532 481 29 38

Fax: 0536 606 44 35

Web: www.kayserievdeneve.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:50
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

EVDEN EVE NAKLİYAT
Leventler Nakliyat evden eve eşya taşımacılığının kolay olması için taşıma esnasındaki her şeyi sıraya koymuştur.

İlk öncelikle bölgelere ayrılan expertlerimiz eşyanın bulunduğu yere gelip eşyayı inceledikten sonra kesin bir fiyat vermektedir. Eğer anlaşma olursa o dakika yetkili olan expert ile müşteri arasında bir sözleşme yapılarak taşıma olayı kâğıt üzerine dökülür. Expertin gelmesinin amacı sadece fiyat değil eşyayı tam olarak görüp eşyaya göre araç temin etmek, sigorta değerini belirlemek, taşımada kullanılacak malzemeyi ve taşımaya gelecek olan eleman sayısını belirlemektir.

Eğer eşyanız bize göre çoksa, bir gün önceden iki eleman gelip ambalaj yapar. İkinci gün direkt olarak taşıma yapılır. Eşyanız normal ise aynı gün elemanlar ambalajı yapıp sonrada taşıma yaparlar. Ambalaj malzemeleri olarak ta


Ürün ve Hizmetler

KURUMSAL TAŞIMACILIK
KURUM TAŞIMACILIĞI

Okul, hastane, konfeksiyon atölyesi, market, eczane, fuar eşyası, kamu kurum ve kuruluşları ve özel şirketlerin her çeşit taşınma işlemleri gerçekleştirilir. Bu tür yerlerin taşınma işlemlerinin gerektirdiği kadar araç, eleman ve taşıma malzemesi şirketimiz tarafından eşya tespiti yapıldıktan sonra sağlanır ve taşıma işlemi istenilen tarihler arasında başlanıp bitirilir.Taşınacak eşyalar şirketimiz tarafından sigortalanır, Taşıma işlemi en az ev eşyası kadar titiz bir şekilde gerçekleştirilir.

FABRİKA TAŞIMACILIĞI

Leventler Nakliyat fabrika taşımacılığı için özel eğitim almış ekip ve ekipmanlarıyla daha konforlu bir fabrika taşımacılığı sunmuştur.Fabrika taşımacılığında ilk etapta fabrikanın ofis bölümü özel ambalaj yapılarak taşınır. Daha sonra fabrikanın çalışma bölümleri önemli bir titizlikle taşınır. Stantlar sökülür.

Diğer tarafta aynı şekilde kurulur. Stant içerisindeki malzemeler ise toplanır diğer tarafta stant içerisine yerleştirilir. Paletli ürünler ve fabrikanın makineleri için ise Leventler Nakliyat liftli araçlar ile taşıma yapmaktadır.

OFİS TAŞIMACILIĞI

Leventler Nakliyat her sektörde gösterdiği başarıyı ofis taşımacılığında da göstererek ofis taşımacılığını çok daha kolay kılmıştır. Öncelikle ofis taşımacılığı için expert eleman gelerek ofisi inceler. İnceleme bittikten sonra etüt çalışması yapılır. Eğer anlaşılırsa Leventler Nakliyat`ın diğer bölümlerinde olduğu gibi taşıma olayı kâğıt üzerine dökülerek karşılıklı sözleşme yapılır taşıma günü ofis görevlileri elemanlarla değil direkt olarak Leventler Nakliyat`ın formen’ i ile muhataptır. Taşıma günü taşımanın daha seri ve daha rahat olması için ofis oda oda taşınır. Arşiv dolapları ve masaların demontesi daha seri olması için şarjlı ekipmanlar kullanılmaktadır.

BANKA TAŞIMACILIĞI



Banka taşımacılığı için; öncelikle bir expert eleman gelerek bankadaki eşyaları incelemektedir. Daha sonra iki eleman ile gelerek etüt çalışması yapılır. Etüt çalışması beğenilirse anlaşma sağlanır ve sözleşme yapılarak taşıma kâğıt üzerine dökülür. Taşıma günü banka görevlileri elemanlara değil direkt olarak Leventler Nakliyat`ın formen`i ile muhataptır. Bilgisayar ve buna benzer cihazlar özel ambalajlar ile sarılıp kolilere konur. Çelik kasa ve bankamatikler ise liftli araçlar vasıtası ile taşınır.

FUAR TAŞIMACILIĞI



Fuar malzemeleri alınacağı yerden titizlikle alındıktan sonra, fuar yerinde fuar stant malzemelerini önemli bir titizlikle kurulumu yapılır.Daha sonra yetkili kişinin belirlediği yerlere fuar da sergilenecek eşyalar aynı şekilde önemli bir titizlikle yerleştirilir. Fuar bitiminde yine aynı şekilde önemli bir titizlikle fuar stant malzemelerini ve sergilenmiş eşyaları aldığımız yere bırakıyoruz.

Bütün bu çalışmaları hızlı ve güvenli bir şekilde yapmaktayız

BÜRO EŞYASI PAKETLEME


Büro eşyasının taşınması esnasında eşyanızın zarar görmemesi için mutlaka ambalajlı olarak taşınması gerekir. Ambalaj

#muş evden eve nakliyat evden eve muş taşımacılık e #muş evden eve nakliyat nakliye taşıması cılık kays #evden eve muş evden eve ev taşımasıLEVENTLER evden #kayseri evden eve taşımacılık nakliyat evdenevemuş #muş evden eve nakliyat kayseri evden eve nakliyat


Benzer Firmalar