STUM LED & FİBEROPTİK AYDINLATMA


10016 Sokak No:6 A.O.S.B. Çiğli

Telefon1: 0232 376 83 64

Telefon2:

Fax: 0232 376 83 65

Web: www.stum.biz/tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

“STUM LED” markası Özçalık Elektronik Ltd. Şti. Firmamızın tescilli markası olup, firmamız yaklaşık 4 yıldır led aydınlatma konusunda teknolojik, estetik tasarımları üretmek, projelendirmek ve uygulamaktadır.
Led, ışık yayan diyot (light emitting diode) anlamına gelir ve yarı iletken malzemelerden oluşur. Çok sayıda ışık yayan diyot seri paralel gruplar halinde dizayn edilerek yüksek ışık veren armatürler oluşturulur. Değişik montaj tiplerinde üretilen led’ler birleştirilerek veya tek tek kullanılarak çok canlı ve parlak renklere sahip aydınlatma elemanları üretilebilmektedir. Kuruluş unvanımızda her ne kadar ‘elektronik’ gibi genel bir kavram varsa da firmamız led teknolojileri ve renk değiştiren aydınlatma sistemleri konusunda uzmanlaşarak mekanlara farklılık katmayı ve günümüz en ileri elektronik teknolojilerinin elverdiği ölçüde en az enerji sarfiyatıyla en çok ışık akısını elde edebilecek teknolojiyi dünyanın en ileri teknolojik ülkeleriyle eş zamanlı olarak uygulamayı ilke edinmiştir.

Ar-ge laboratuarımızda geliştirdiğimiz yüzde yüz Türk mühendis ve teknisyenleriyle yapmış olduğumuz çalışmaları iç ve dış mekan aydınlatma, lineer aydınlatma ve çevre aydınlatması konusunda, üstlendiğimiz her projeye özgü, uygun çözümler üretmekte, bunu elde ederken de teknolojinin tüm yenililiklerini de kullanmaktayız.

Uzun ömürlü, geri dönüşümü yüksek LED’li armatürler üreten Stum geliştirdiği Stum koleksiyonu ile kamu bina ve alanları, özel bina ve alanları, ticari bina ve alanları ayrıca iç ve dış aydınlatmalarında maksimum tasaruffu sağlarken , göz zevkini dolduran tasarımlarıyla aydınlanmanın estetik yönünü sizlere sunar.


Ürün ve Hizmetler


STUM LINE
Armatür iç ve dış mekânlarda doğrusal aydınlatmalarda birçok aydınlatma sorununa ideal çözümler sunar. Standart olarak 20 cm ve katlarında 200 cm`ye kadar üretilir. Birleştirilerek ek yeri belli olmadan istenildiği kadar uzatılabilir. Yan yana kullanılarak doğrusal bir aydınlatma sağlanır. Bu ürün RGB ve tek renk olarak üretilir. Alüminyum profil içine yerleştirilerek kullanılır. Dış mekânlarda PMMA (Polikarbon) malzeme ile kapatılarak IP65 standardı kazandırılarak kullanılır. Düşük enerji tüket
STUM AQUA
Armatür Fıskiye ve gayzerler için tasarlanmıştır. Fıskiye ya da Gayzerlerde aparatı sayesinde bir nozul etrafına 3-6-9 adet kullanılır. Düşük enerji tüketimi ve çok uzun lamba ömrü sayesinde son derece kullanışlıdır. Bu özelliklerinden dolayı onlarca yıl havuz içinde havuz kimyasallarından ve doğal koşullardan etkilenmeden rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca yüksek renk sıcaklığı ve renk değiştirme olanaklarıyla son derece estetik aydınlatma sağlanır.
STUM DOWN
Down Light spot olarak geliştirilmiştir. Ankastre olarak tasarlanmış olan ürün, iç mekânlarda genel aydınlatma amacıyla kullanılır. AVM, Hava Alanı, Restoran vb. insanların yoğun olduğu noktalarda ısı ve IR (Kızıl Ötesi) ve UV (Mor Ötesi) ışın yaymadıkları için klasik spotlar gibi rahatsız edici etkilere yol açmazlar. Düşük enerji tüketimi ve çok uzun lamba ömrü sayesinde son derece kullanışlıdır. Bu özelliklerinden dolayı onlarca yıl iç mekân koşullarından etkilenmeden rahatlıkla kullanılabilir
STUM GARDEN
Armatür MR16 armatür standardında (R = 7 cm) tasarlanmıştır. Çim ayağı monte edilerek kullanılır. Düşük enerji tüketimi ve çok uzun lamba ömrü sayesinde son derece kullanışlıdır. Bu özelliklerinden dolayı onlarca yıl havuz içinde havuz kimyasallarından ve doğal koşullardan etkilenmeden rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca yüksek renk sıcaklığı ve renk değiştirme olanaklarıyla son derece estetik aydınlatma sağlanır.
STUM WALL
Armatür iç ve dış mekânlarda duvar boyama ve doğrusal aydınlarda uzak ve yakın atım olarak toplayıcı açı seçenekleri sayesinde birçok aydınlatma sorununa ideal çözümler sunar. Standart olarak 15, 30 ve 60 cm genişlikte tek parça olarak üretilir. Gerektiğinde yan yana kullanılarak doğrusal bir aydınlatma sağlanır. Bu ürün RGB ve tek renk olarak 1 W gücünde PowerLED`lerle (Z-Power) üretilir. Yüksek ısı transferi ve elektro statik koruma sayesinde dış etkilere kapalı olarak uzun yıllar kullanılabil
STUM LİNE - STUM AQUA - STUM DOWN - STUM GARDEN - STUM WALL - STUM FLOOR - STUM ART - STUM FİBEROPTİK - STUM ELEKTRONİK

#LED, FİBEROPTİK #AYDINLATMA tasarım #tasarruf teknoloji #projektör armatür #spot power


Benzer Firmalar