Anasayfa » Ağaç kereste ve orman ürünleri » Ağaç ve Orman Sanayi » BURSA Ağaç kereste ve orman ürünleri » PEYKAN YAZILIM OTOMASYON ELEKTRONIK SAN.TIC.LTD.STI.

PEYKAN YAZILIM OTOMASYON ELEKTRONIK SAN.TIC.LTD.STI.


KIRCAALI MH. KAYALI SOK. BIREL ISMERKEZI NO:22/41

Telefon1: 0224 2560739

Telefon2: 0224 2560740

Fax: 0224 2560738

Web: www.peykan.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:IRAN ,ROMANYA,ALMANYA

Globalleşen dünyamiz artik küçülmüş ve tek pazar haline gelmiştir. Birey veya kurum olarak müsteri; ihtiyaç duydugu mal ve hizmeti, sayisiz alternatifle, dünyanin herhangi bir noktasindan alma imkânina kavusmustur.Bu durum satici hükümdarliginin yerine müsteri kralligini tesis etmistir.
Müşteri beklentileri; ancak müşteriyi dogru algilayarak, en kaliteli ürün ve hizmeti, en uygun fiyatla, en dogru zamanda müsteriye sunmakla karsilanabilmektedir. Bu şartlarin kaçinilmaz sonucu; yeterli rekabet gücüne eriserek hayatta kalmak için kurumsallasmaktir. Bunu saglamanin birinci şarti ise Kalite Yönetim Sisteminin kurulmasidir. Bu bilinçle, PEYKAN YAZILIM OTOMASYON ELEKTRONIK SAN.TIC.LTD.STI. ISO_9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi gerekliliklerine uygun bir seklide kendi sistemini olusturmustur.

Firmamız endüstriyel otomasyon, yazılım ve elektronik tasarım alanlarında mühendis tabanlı kadrosuyla özel ihtiyaç ve uygulamalara 1999 dan beri hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Yazılım, Mikrokontrol , barkod sistemlerı, plc Yazılımları
Barkod Sistemleri
Paketleme Sistemleri
Raf Sistemleri , Siramatik Sistemleri
Etiketleme, Otomasyon, Kalite Kontrol, Elektronik

#BARKOD #OTOMASYON #ELEKTRONIK #YAZILIM #SIRAMATIK


Benzer Firmalar