akmer merdiven


karpuzlu-2sok. no132/2 siteler ankara

Telefon1: 3123510796

Telefon2: 03123510740

Fax: 03123486032

Web: www.akmermerdiven.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:07/07/1997
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Akmer Merdiven San. Tic. Ltd. Şti. 1995 yılında Ankara`da kurulmuş olup, kurulurken de inşaat sektöründe çağdaş ve yenilikçi bir ruhla büyük bir değişimide beraberinde getirmiştir.

Klasik betonarme merdiven yerine daha az yer kaplayan, çok hafif, kendi kendini taşıyan, çok dekoratif, modern tasarımda ve ekonomik merdivenler üretmeyi amaçlamıştır.İlk ürettiği modüler omurgalı merdiven bir modelken bu sayı şimdi 12 model ve 28 çeşit olarak ülkemizde ve yurt dışında hizmet vermektedir.


Merdivenlerimiz yere özel olarak tasarlanmakta ve şablonlar yardımı ile üretime aktarılmaktadır.Bu özel şablonlara sayesinde en kritik ve zor dönüşlerde bile merdiveniniz kısa sürede hizmete sunulmaktadır.


Merkezi Ankara`da bulunan firmamızın; Adapazarı,Datça,Fethiye,Konya,Manavgat,Bodrum baş bayilikleri bulunmaktadır.Yurt içi ve yurt dışı merdiven çalışmalarımızı Ankara merkezden yürütmekteyiz.

Temelde komple merdiven sistemleri üreten firmamız;modüler omurgalı merdivenler,ahşap merdivenler,çatı çıkış merdivenleri, betonarme merdiven üstü ahşap kaplaması, paslanmaz çelikten merdivenler ,metal korkuluk, paslanmaz korkuluk,ahşap ve policarbon korkuluk sistemleri,her türlü küpeşte ile ilgili hizmetleri gerçekleştirmektedir.


Ürün ve Hizmetler

omurgalı merdivenler
çatıçıkış merdivenleri
ahşap merdivenler

#merdiven #omurgalı merdiven #çatı çıkış merdivenleri #ahşap merdiven #akmer merdiven


Benzer Firmalar