Anasayfa » Muhtelif hizmetler » ANKARA Muhtelif hizmetler » Elvankent evden eve nakliyat-

Elvankent evden eve nakliyat-


plevne mah.yazı cad.no-65 sincan

Telefon1: 0312 260 41 61

Telefon2:

Fax: 0312 261 41 51

Web: www.ilkenakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SİMGE Nakliyat 2002 yılında kurulmuştur. Firmamızın vizyonu, kalite, güven ve müşteri memnuniyetidir. Firmamızca ev, büro, parça, komple ve tüm tatil beldelerine eşyalarınız gününde garantili taşınır.

Taşımacılık ve hizmet sektöründeki birçok karşılaşılan ve siz müşterilerimizin en büyük sıkıntılarından olan eşya hasarları Simge Nakliyat tarafından taşınma başlamadan önce sigortalanmaktadır. Bu sayede eşyalarınız güvenilir bir şekilde evinize monte edilmiş ve taşınmış olur. Şirketimizin prensibi en iyiyi, en güvenilirliği kaliteli ve başarılı bir şekilde yerine getirilmektedir.

Depolama


Evinizi nakledeceğiniz şehirde, yeni adresiniz belli olmadan yola çıkmanız ya da oturduğunuz evi yola çıkmadan bir süre önce boşaltmanız gerektiğinde, ya da belirli süreli görevler için başka bir şehre veya ülkeye giderken bazı eşyalarınızı dönüşünüze kadar bir yerde korumak istediğinizde, SİMGE Nakliyat`ı güvenle seçebilirsiniz.

Depolama işlemi sürecinde, eşyalarınız, köpük, ip, karton koli ve karton silindirik fıçılar kullanılarak paketlenir ve liste halinde teslim alınır. Daha sonra, bir hafta öncesinden bildirmeniz halinde, liste halinde teslim edilir. Biz de kaldığı her ay için sizden kira talep edilir.

Eşya ve mallarınızı SİMGE Nakliyat depolarında huzurla muhafaza edebilirsiniz. Eşyalarınız, depolamadan önce sel, çalınma, ve her türlü afet için sigortalanır ve bu şekilde depoda yerlerine alınırlar.

Depolama Hizmeti ve detayları hakkında lütfen bizimle temasa geçiniz..

Depolama işlemleri için özel tasarlanmış 300 m2 kapalı alanımızla rutubetsiz ve temiz bir ortamda, uygun ambalaj malzemeleri kullanılarak, hırsızlık, yangın, sel, terör vb. tüm dış etkenlere karşı eşyalarınız sigortalanarak muhafaza edilir.

Ayrıca depomuzda eşyaların güvenliğini sağlamak için gece bekçimiz de bulunmaktadır.

Paketleme


EŞYALARINIZIN GÜVENLİĞİ VE TAŞINMADA VERİLEBİLECEK HASARI SIFIRA İNDİRME...

Mutfak eşyalarınız ve diğer hassas eşyalarınız tek tek özenle ambalajlanır.

Koltuk ve benzeri eşyalarınız yapılarına en uygun ambalaj malzemeleriyle hiçbir zarar görmeyecek şekilde ambalajlanır ve hassasiyetle taşınır.

Halılarınız suya ve diğer dış etkenlere karşı özel olarak ambalajlanır, Diğer eşyalarınız, yine en uygun ambalaj seçenekleriyle taşımaya hazır hale getirilir.

Mobilyalarınız, uzman mobilyacılar tarafından ambalaja hazır hale getirilerek ambalajlanır.

Elektronik Eşyalarınız taşıma esnasında oluşabilecek darbelere karşı özel ambalajlar kullanılarak ambalajlanır.
Ambalajlama tamamlandıktan sonra eşyalarınız özenle nakliye aracına yerleştirilerek taşımaya hazır hale getirilir.

PAKETLEMEDE KULLANDIĞIMIZ MALZEMELER:

Koli

Taşıma Sepetleri

Battaniye

Hava Kabarcıklı Naylon

Koltuk Kılıf Naylonları

Grafit Kağıt ve gerekli tüm diğer malzemeler.
İletişim


14. Cadde 573. Sokak 11/D Etimesgut- Elvankent / Ankara

Tel : 0.312 260 41 61 - 260 41 51

Cep : 0 506 564 36 46 - 0535 692 70 01


Ürün ve Hizmetler


ANKARA İZMİR EVDEN EVE NAKLİYAT FİRMALARI-0312 260 41 61
ANKARA SİMGE EVDEN EVE NAKLİYAT 0312 260 41 61---0506 654 36 46 www.simgenakliyat.org Bizi arayarak bizden bilgi ve fiyat alıyorsunuz. amacımız sizlere hizmetin en iyisini sunabilmektir Taşıma esnasında sorun yaşamamak için elektronik aletlerinizi 1 gün önceden fişten çekmeniz gerekiyor. Size ekspertizlerimizi gönderiyoruz, bu sayede nakliyat işlemi süresince eşyalarınız sigortalanacağı için sigorta poliçesi imzalanıyor ve eşyalarınıza yönelik ambalaj malzemesi temin ediyoruz. U
Ankara içi evden eve nakliyat, şehirler arası evden eve taşımacılık, eryaman evden eve, sincan evden eve, batıkennt evden eve, çayyolu evden eve, ümitköy evden eve, etimesgut evden eve, dikmen evden eve, balgat evden eve, çankaya evden eve, esat evden eve, mamak evden eve, cebeci evden eve, gölbaşı evden eve, ayrancı evden eve, akdre evden eve, abidinpaşa evden eve, siteler evden eve, pursaklar evden eve, keçiören evden eve, etlik evden eve, yenimahalle evden eve, baglum evden eve, ostim evden eve, altındag evden eve, kazan evden eve, saray evden eve, kızılcahamam evden eve, gerde evden eve, güdül evden eve, beybazarı evden eve, ayaş evden eve, nallıhan evden eve, polatlı evden eve, çubuk evden eve, koçhisar evden eve, bala evden eve , haymana evden eve, tüm türkiye geneline evden eve nakliyat, taşımacılık, kargo , hizmetleri verilir, ev eşya depolama yapılır.

#Balgat evden eve nakliyat #Dikmen Evden Eve Nakliyat #polatlı evden eve nakliyat #çayyolu evden eve nakliyat #eryaman evden eve nakliyat


Benzer Firmalar