Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » TRABZON Danışmanlık hizmetleri » BU-SE ORMANCILIK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İNŞAAT TURİZM TİCARET LTD.ŞTİ.

BU-SE ORMANCILIK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İNŞAAT TURİZM TİCARET LTD.ŞTİ.


Toklu Mah.Cennet Sok.No:4/A

Telefon1: 0462 229 28 07

Telefon2:

Fax: 0462 229 71 57

Web: www.bu-seormancilik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BU-SE ORMANCILIK Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Turizm Ltd. Şti. 2006 yılı Ocak ayında Kayhan ALTUN ve Osman EROĞLU tarafından kurulmuştur. Kayhan ALTUN Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü Kadastro Mülkiyet Şube Müdürü olarak emekli, Osman EROĞLU Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü Planlama ve Proje Şube Müdürü olarak emekli olduktan sonra şirketi kurmuşlardır. Belirttiğimiz hizmetleri şirket ortakları yanında iki orman mühendisi ve üç adet bilgisayar operatörü ve bir adet ofis boy tarafından yürütülmektedir. Ayrıca firmamızda part-time çalışan harita mühendisi, inşaat mühendisi, jeoloji mühendisi, mimar ve ziraat mühendisi bulunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

ŞİRKETİMİZ ÇALIŞTIĞI ALANLAR;A.ÇEVRE VE ORMAN İL MÜDÜRLÜKLERİNE -Ağaçlandırma Uygulama Projesi -Erozyon Kontrolü ve Rehabilitasyon Uygulama Projesi -Mera Islah Uygulama Projesi -Piknik ve Mesire Yeri Gelişim Planı B.ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE -Amenajman Planı Yapımı -Yol Şebeke Planı Yapımı C.DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİNE -Taşkın Koruma ve Rüsubat Kontrolü İstikşaf Raporu HazırlamaD.ÖZEL ŞAHIS VE FİRMALARA-Orman Sayılan yerlerde faaliyet gösterecek firmalara “Orman Sayılan Alanlarda Verilecek İzinler Hakkında Yönetmeliğin” 66.maddesi gereğince, 6831 sayılı Orman Kanununun 16.-17.-18. ve 57.maddesine göre verilen izinlerin orman izin dosyalarını hazırlamak. -HES (Hidroelektrik Santralı) Orman izin dosyası -Maden ve Taş Ocağı orman izin dosyası -Balık üretim tesisi orman izin dosyası -Turizm tesisi orman izin dosyası -ENH, EİH, Yol, Bina vs. tesislere ait orman izin dosyası -Özel ağaçlandırma projesi

#HES #RES #ORMAN İZİNLERİ #ORMANCILIK DANIŞMANLIK #DANIŞMANLIK


Benzer Firmalar