SARFSHOP ÖZDEKA BİLGİSAYAR


Sanayi Mah. Muratpaşa Cad. No16/A Güngören-İSTANBUL

Telefon1: (0212) 642 47 42

Telefon2: (0212) 643 44 29

Fax: (0212) 641 55 29

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tükettiğiniz kartuşları bize satarak para kazanabilir ve çevrenin korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Aşağıda ayrıntıları verilen boş kartuş alım prosüdürümüzü inceledikten sonra elinizdeki boş kartuşların modeleri ve adetlerini tarafımıza ileterek, teklif alabilirsiniz.

Boş Kartuş Alım Prosüdürü :
• Alımı yapılacak boş kartuş ve tonerlerin daha önce dolum görmemiş, orijinal ürün olması gerekmektedir. Orijinal ürünlere ikame üretilip satışa sunulan muadil ürünlerin alımı yapılmamaktadır.


• Teklifimize olumlu cevap vermeniz durumunda boş ürünleriniz, bulunduğunuz yere bağlı olarak taramızdan alınabileceği gibi kargo aracılığı ilede istenebilir. Kargo ücreti göndericiye aittir.

• Kargo ile tarafımıza gönderilecek ürünlerin hasar görmeyecek şekilde ambalajlanması müşterinin sorumluluğundadır. Boş ürünlerin birbirleriye temas etmeyecek şekilde mümkünse orj. ambalajlarıyla kolilenmesi tavsiye edilir. Amblajlanmadan kargo poşeti ile gönderilen ürünleri teslim alamama hakkımız saklıdır.

• Firmamıza gönderilen ürünler öcelikle tekrar kullanılabilirlik testine tabi tutulur. Yapılan test sonucunda daha önce dolum yapılmış, yenilenmiş veya hasar görmüş kartuşlar tespit edilirse geri iade veya imha edilir. Geri iadelerde kargo ücreti müşteri tarafından ödenir.

SARFSHOP

ÖZDEKA BİLGİSAYAR VE SARF MALZEMELERİ

TEL: (0212) 642 47 42
(0212) 643 44 29
FAX (0212) 641 55 29


Ürün ve Hizmetler

Tükettiğiniz kartuşları bize satarak para kazanabilir ve çevrenin korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Aşağıda ayrıntıları verilen boş kartuş alım prosüdürümüzü inceledikten sonra elinizdeki boş kartuşların modeleri ve adetlerini tarafımıza ileterek, teklif alabilirsiniz. Boş Kartuş Alım Prosüdürü : • Alımı yapılacak boş kartuş ve tonerlerin daha önce dolum görmemiş, orijinal ürün olması gerekmektedir. Orijinal ürünlere ikame üretilip satışa sunulan muadil ürünlerin alımı yapılmamaktadır. • Teklifimize olumlu cevap vermeniz durumunda boş ürünleriniz, bulunduğunuz yere bağlı olarak taramızdan alınabileceği gibi kargo aracılığı ilede istenebilir. Kargo ücreti göndericiye aittir. • Kargo ile tarafımıza gönderilecek ürünlerin hasar görmeyecek şekilde ambalajlanması müşterinin sorumluluğundadır. Boş ürünlerin birbirleriye temas etmeyecek şekilde mümkünse orj. ambalajlarıyla kolilenmesi tavsiye edilir. Amblajlanmadan kargo poşeti ile gönderilen ürünleri teslim alamama hakkımız saklıdır. • Firmamıza gönderilen ürünler öcelikle tekrar kullanılabilirlik testine tabi tutulur. Yapılan test sonucunda daha önce dolum yapılmış, yenilenmiş veya hasar görmüş kartuşlar tespit edilirse geri iade veya imha edilir. Geri iadelerde kargo ücreti müşteri tarafından ödenir.SARFSHOP ÖZDEKA BİLGİSAYAR VE SARF MALZEMELERİTEL: (0212) 642 47 42 (0212) 643 44 29FAX (0212) 641 55 29

# # # # #


Benzer Firmalar