justenglishcenter


Selcuk Hatun Mah.,Kultur Sk.,No:6

Telefon1: 2253969

Telefon2: 2210478

Fax: 2210477

Web: www.justenglishcenter.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:GB,CA,USA,EU

Just English Language&Toefl Center 2004 yılından itibaren 4 yıllık toefl eğitimi tecrübesiyle, başta İngilizce olmak üzere Almanca, Rusça ve İspanyolca eğitimleri ve Toefl,Toeic,Ielts sınav hazırlık programları vermektedir. İstanbul da Kadıköy ve Beşiktaş merkezli eğitim vermekte olan kurumumuz şuana kadar Tüm İstanbul ve Çevresinden 9000 e yakin öğrenci mezun vermiştir. Just English Language&Toefl Center duyarlılık ve sorumluluk bilinciyle en kaliteli hizmeti en uyguna sizlere sunmayı ilke edinmiştir.


Just English Language&Toefl Center Yabancı dil eğitim sistemlerindeki değişim ve gelişmeler doğrultusunda, eğitim kalitesini arttırmak için verimli bir eğitim ortamı sağlamayı hedeflemiştir.

Bütün bunları yaparken, müşteri memnuniyetini olmazsa olmaz kabul eden, güler yüzlü ve kalifiye çalışma arkadaşlarını başarının anahtarı olduğu bilinciyle sürekli eğitmek ve gelişmelerini sağlamak temel amaçlarındandır.


Ürün ve Hizmetler

Ingilizce, Almanca, Rusca, Ispanyolca, TOEFL, IELTS, TOEIC, KPDS, Work & Travel, Work&Study, Yurt disi dil okullari, yaz kamplari, Universiteler, Sertifika programlari

#Ingilizce #Almanca #Ispanyolca #Rusca #Yurt disi Egitim


Benzer Firmalar