MOTTA GIDA A.Ş.


Kemal Türkler Mah.Atatürk Cad.Bülbül sok.No:20 Sarıgazi/İstanbul

Telefon1: 0 216 622 45 55

Telefon2:

Fax: 0 216 622 28 37

Web: www.motta.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:300 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Motta, 1985 yılından bu yana Türkiye`de pastacılık ve Ekmekçilik Sektöründe ilk ve en yaygın franchise zinciri olarak büyümesine devam etmektedir.
20. yılını kutlayan Motta bu süre içerisinde kalitesiyle özdeşleşmiş markası, geniş ürün yelpazesi, profesyonel işletme sistemleri,müşteriye hizmet anlayışı, ayrıcalıklı dekorasyonu ve kurumsal yapısı ile Motta Türkiye`de pastacılık sektörüne yeni bir boyut getirmiştir. İlk Franchise`ını 1991`de veren Motta bu yıldan itibaren Franchise Sistemini geliştirerek kurumsal bir yapı içinde oturtmuştur. Bugün İstanbul`da 80`e yakın mağazası dışında Ankara, İzmir, Antalya, Trabzon, Ordu, Niğde,Çanakkale, Bodrum, Muğla, Marmaris, Balıkesir gibi 21`i aşkın ilde toplam 200`e yakın mağazaya ulaşmış ve Türkiye`nin bu alandaki en yaygın zinciri olma özelliğini açık ara sürdürmüştür.
Motta değişken müşteri profil ve ihtiyaçlarına göre mağaza konseptlerini çeşitlendirerek böylelikle aday franchisee`ler içinde farklı yapı ve büyüklükte konseptler geliştirmiştir. Sıcak Nokta Butik ve Corner, Motta Butik & Cafe,Motta AVM konsepti, Motta Pastane & Ekmek, Motta Area Franchise gibi modeller Motta,Sıcak Nokta Motta ve The Bakery Line markaları ile açılmakta ve ev hanımlarından iş adamlarına kadar geniş bir yelpazedeki girişimcilere uygun modeller oluşturmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Franchising, Pasta, Unlu mamuller, baklava çeşitleri, şuruplu tatlılar, sütlü tatlılar

#Motta #Pasta #franchising #yatırım #toptan satış


Benzer Firmalar