özyıldızlar ısı sıstemleri


suvarı mah 1682.cad 46/a etımesgut ank

Telefon1: 03122267582

Telefon2:

Fax: 03122267582

Web: www.ozyildizlar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz 2002 yılında ısıtma, soğutma sektöründe faaliyet göstermek üzere iş hayatına başlamıştır. 5 yıldır süre gelen faaliyetinde kaliteli ürün ve hizmet felsefesinden ödün vermeden devam etmektedir. Kuruluşundan itibaren firmamız ürün yelpazesini genişleterek, Kombi,Radyatör, Armatür, Laminant, Güneş enerji sistemleri, PVC Kapı ve Pencere Sistemleri, Banyo dolapları, Duş Kabini, Cam Balkon gibi insan hayatındaki vazgeçilmez gereksinimlerinde sektörün en kaliteli markalarını bünyesine katmıştır.


Özyıldızlar Isıtma ve Soğutma sektöründe katma değer yaratan, hizmet verdiği kişi ve kuruluşlara karşı sorumlu, kendini sürekli geliştiren,bütün iş süreçlerinde mükemmelliği he-defleyen bir kurumdur.

Hedefimiz,dengeli ve sürekli büyüme ile mekanik tesisat sektöründe lider, saygın, gü-venilir şirket olmak için; beklentilerin üzerinde ürün ve hizmet sunmak ve artan sayıda ki müşterilerimize kaliteli hizmet yaratmaktır.

Isıtma, klima ve havalandırma malzemelerinde müşterilerine her zaman en kaliteli ve teknolojik olarak en yeni malzemeleri sunmayı amaç edinmiş olan Özyıldızlar, bu uğurda kendi alanlarında dünyanın en ileri ve büyük firmaları ile çalışmaktadır. Sonuç olarak Özyıldızlar, Ferroli, Demirdöküm, Baymak, Bosch, Viessman, Buderus, Ariston, Süsler, Lambert, Proterm, Dizayn, Kalde, Emko, Borpan, Termoteknık, Altplus, Alurad, Freefloor, Moonloc, Ender pen, Pakpen, Ünlü duş, Revizyon, Şehla firmalarının satış, montaj sorumlusudur.


Ürün ve Hizmetler


#dogalgaz ,kombi #demırdokumkombi #sincanda demırdokum #yogusmalı kombi #sıhhı tesısatcı


Benzer Firmalar