Isımak Makina LTD Şti.


Yalı Mahallesi Turgutpaşa Caddesi Tufan Sokak No:40/1 KARTAL/İSTANBUL

Telefon1: (0216) 473 86 86

Telefon2:

Fax: (0216) 473 87 87

Web: www.isimak.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sirketimiz, 1998 yilindan günümüze, klima havalandirma ,isitma, sanayi tesisati, basinçli hava, sogutma suyu, yangin, HDPE100 yer alti temiz ve pis su plastik tesisatlarinda ve mekanik tesisat teknik izolasyon sektöründe, asagida ana hatlarini belirttigimiz konularda birçok taahhüt projesini basari ile tamamlamistir.

Klima havalandırma: Is merkezleri , ofis katlari, restaurantlar , konferans sergi salonlari, gösteri merkezleri vb. sosyal tesislerde, Saglik, ilaç, temizlik, kimya, yiyecek, tekstil, otomotiv, matbaa sektöründe ve sanayi tesislerinde konfor ve üretim amaçli sogutma , isitma , havalandirma , özel filtrasyon , nem alma/nemlendirme , proses sogutma komple projelendirme, mekanik tesisat uygulama islerini gerçeklestirmektedir.

Mekanik tesisat teknik izolasyon: Çimento , petrokimya , tekstil , ilaç , enerji dönüsüm santralleri vb. sanayi tesislerinde ve fabrikalarda sicak/soguk boru tesisatlarinin, sicaklik ve kosullara uygun izolasyon ve kaplama malzemesinin tip ve kalinlik seçimi ile uluslararasi standartlarda teknik izolasyon uygulamasi yapilmaktadir.

Genis ve deneyimli teknik kadromuzla AUTOCAD ve çesitli programlar desteginde olusturdugumuz projeleri, en çagdas ve ekonomik çözümleri tecrübeli üretim/montaj ekiplerimiz ile kullaniminiza sunmak baslica hedefimizdir.

Sirketimiz ürettigi projelerde, on yila yaklasan birikimlerini saglik , emniyet , çevre , is güvenligi , enerji tasarrufu konularinda da basari ile taahhütlerine yansitmaktadir.


Ürün ve Hizmetler

klima havalandirma , isitma, sanayi tesisati, basinçli hava, sogutma suyu, yangin, HDPE100 yer alti temiz ve pis su plastik tesisatlarinda ve mekanik tesisat teknik izolasyon Mekanik tesisat teknik izolasyon Klima havalandırma Is merkezleri , ofis katlari, restaurantlar , konferans sergi salonlari, gösteri merkezleri vb. sosyal tesislerde, Saglik, ilaç, temizlik, kimya, yiyecek, tekstil, otomotiv, matbaa sektöründe ve sanayi tesislerinde konfor ve üretim amaçli sogutma , isitma , havalandirma , özel filtrasyon , nem alma/nemlendirme , proses sogutma komple projelendirme, mekanik tesisat uygulama islerini gerçeklestirmektedir

# # # # #


Benzer Firmalar