Anasayfa » Lastik ve kauçuk » Lastik sanayi » İSTANBUL Lastik ve kauçuk » SELSAN KAUÇUK PLASTİK LTD.ŞTİ.

SELSAN KAUÇUK PLASTİK LTD.ŞTİ.


tayakadın köyü devlet cad.no:76 g.o.paşa

Telefon1: 0212 682 64 64

Telefon2: 0212 682 64 65

Fax: 0212 682 64 66

Web: www.selsankaucuk.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:1 | Memur:3 | İşçi:14
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sayın
Yönetici
Firmamız kauçuk esaslı CONTALIK,SES, ISI, ELEKTRİK İZOLASYONU, İŞ GÜVENLİĞİ , DÖŞEMELİK kullanım amaçlı yüzlerce çeşit mamul ve yarı mamulün üretimini 40 yıldır yapmaktadır.Başta Enerji,Cam;İnşaat,Makine,Turizm, Mermercilik, Hayvancılık, Gıda,Otomotiv,Gemi Yapım,Döküm ,Demir Çelik,Çimento Sanayi olmak üzere hemen hemen bütün sektörlere hizmet veren firmamız sektör bazında bazı ürünlerde tek başına Türkiye pazarının yaklaşık yarısına ürünlerini satmaktadır. Bütün işyerlerinde iş güvenliği açısından kullanımı zorunlu İZOLE HALI ‘dan , modern hayvancılığın olmazsa olmazı HAYVAN YATAKLARI’ na,üretimi sadece firmamızca yapılabilen MANTARLI MESNET ve TAKOZLARA kadar geniş bir yelpazede bir çok ürünümüz bulunmaktadır.
Web sayfamız incelendiğinde yer alan müşteri profilimizin Türkiye’nin en büyük firmalarından oluştuğu görülecektir. Ana amacımız KAMSAN markalı kauçuk esaslı ürünlerimizden alım yapan bütün firmaların birçok kez benzer ürünü talep etmesi ve tekrar kullanmasıdır.Bu durum bizi onurlandırmakta olup ,kazanç,kar gibi bize göre ikinci planda yer alan parasal kavramlardan önce gelmektedir ve firmamızın itibarını güçlendirmektedir. Sağlamlık,dayanıklılık ve kalite esaslarına dayanılarak üretilen tüm ürünlerimizi müşterilerimizin sorunsuz olarak kullanması için büyük özen göstermekteyiz.Firmamız İSO 9001:2000 kalite belgesine sahip olup, prensip olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak özenle üretim yapmaktadır. Ürün yelpazemizden bir veya birkaçını (örneğin ; panolarınız önünde kullanılan dielektrik İZOLE HALI ‘yı) bir veya birkaç aracıdan sonra yüksek fiyatlarla satın aldığınızı düşünmekteyiz, daha ucuz ve daha ekonomik bir alım yapmak isterseniz size daha iyi hizmet için BİZ BURADAYIZ !
Firmamızla iletişim sağlayacağınız araçlar aşağıda bulunmaktadır.Bizimle çalışmak isterseniz en iyi hizmeti vereceğimizi taahhüt ederiz.KAUÇUKTA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OLARAK FARKLIYIZ ; ÇÜNKÜ İŞİMİZİ HER ZAMAN İYİ YAPMAYA ÇALIŞIYOR VE YAPIYORUZ!
Saygılarımızla
Orhan Öztürk
İLETİŞİM
Telefonlar- 0212 682 64 64 pbx Yetkili : Orhan Öztürk / Faruk Altun
Faks 0212 682 64 66
Cep telf . 0533 738 85 33
e-mail info @selsankaucuk.com.tr
Web http://www.selsankaucuk.com.tr/ DİĞER ÜRÜNLERİMİZ İÇİN !


Ürün ve Hizmetler


HAYVAN YATAĞI
HAYVAN YATAĞI NEDİR, NEREDE, NİÇİN KULLANILIR? Hayvan yatağı geçmiş dönemlerde hayvanın toprak veya betonla temasını kesmek için Kullanılan sap saman gibi altlıkların yerine kauçuk esaslı lastikten yapılan levhadır. İneklerde stres konforun bozulması ile ortaya çıkan bir sorundur.Konforun bozulması stresi davet eder. Döl verimi düşer.Bağışıklık sistemi bozulduğundan inek her türlü hastalığa duyarlı hale gelir. İnekler için konfor kazancın ve sağlığın anahtarıdır. İnekler için en önem
İZOLE HALI
İş güvenliğinde prensip önlenebilecek her kazayı önlemek olmalıdır. Bilinebilen bütün riskler belirlenmeli, uygun önlemlerle ortadan kaldırılmalı, kaldırılamıyorsa koruyucu malzemeler aracılığı ile en aza indirilmelidir. Bu çalışanların güvenliği ve İNSAN HAYATI için çok önemlidir. Çalışanların iş kazasına uğramalarını önlemek için çalışılan yerin özelliklerine göre, çalışma süresince kullanılması yasal olarak zorunlu olan koruyucu malzemeler kullanılır. İZOLE HALI (DİELEKTRİK KAUÇUKLU LEVH
kauçuk lastik imalatı

#izole halı #hayvan yatağı #lastik levha #kamsan kauçuk #rulo lastik


Benzer Firmalar